~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vineri, 23 august 2013

La multi ani, FUEGO! - "Libertatea"

Fuego: "Cea mai puternica dorinta este aceea de a pastra publicul fidel..."

Pe 23 august isi celebreaza ziua de nastere trei destine ce au formulat, au conturat si imbunatatit tabloul muzicii autohtone, redandu-i melodicitatea, spiritul competitional, sensibilitatea si valoarea pentru eternitate. Fuego, Andra si Ovidiu Cernauteanu sarbatoresc impreuna, intr-o zi ce s-a dovedit peste vremi a fi reprezentativa pentru tot ce inseamna arta, muzica veritabila si simbol pentru un anumit gen.
"Libertatea" le ureaza tuturor multi ani de cantec, inspiratie si virtuozitate in a creiona in continuare, la fel de maiestuos cum au savarsit-o pana in prezent, forma deplina a muzicii romanesti, exploatand palierele ce i-au consacrat.
Pentru Fuego, care nu este un impatimit al omagierilor proprii, 23 august reprezenta in copilarie, un motiv pentru a intelege si a crede cu inocenta ca paradele ii erau dedicate. De atunci, lucrurile au evoluat, el a evoluat si considera acest moment ca fiind unul in care se bucura impreuna cu prietenii sai, care ii confera liniste, sprijin si echilibru.
Paul Ciprian Surugiu - Fuego este un simbol pentru ceea ce inseamna Craciun, un brand pentru tot ce inseamna vers si melodie autentica, pentru emotie si sensibilitate. Si poate ca nimeni nu transmite atat cat reuseste el, iar dovada certa pentru asta sta in salile de spectacol de la cele doua turnee anuale, cat si la manifestarile de amploare din Basarabia, acolo unde a primit, anul trecut, chiar de ziua sa, prin decret national din partea presedintelui Nicolae Timofti, cea mai inalta distinctie in stat - titlul de "Artist al Poporului Republicii Moldova".
 Artistul sarbatoreste in aceasta luna si 20 de ani de cariera, de prezenta activa pe scena muzicala autohtona, atat timp trecand de la debutul sau in cadrul "Festivalului de Muzica Usoara de la Mamaia", in 1993, lansat fiind atunci de maestrul sau, George Grigoriu.
In acesti ani, pe scena cantecului romanesc, Fuego si-a cladit in etape clare numele. A trecut prin perioada latino, ulterior a cantat muzica pop, apoi a trecut catre zona populara, iar in prezent abordeaza cu usurinta fiecare gen.
Paul Surugiu implineste astazi 37 de ani, iar parcursul sau serveste drept exemplu pentru ce inseamna sa fii perseverent, sa nu faci rabat de la calitate, evitand compromisurile.
Contactat de reporterii "Libertatea", Fuego transmite sincere si calde mesaje celor care ii sunt aproape in aceste momente, prieteni, familie si admiratori, precum si colegilor sai, pe care ii respecta si ii pretuieste deopotriva:
"Sincere si nobile ganduri din partea mea se indreapta catre cei care imi sunt alaturi in aceste momente: admiratorii mei, cei care in fiecare zi ma sustin si ma determina sa merg mai departe, cei dragi, prieteni si apropiati, care imi daruiesc constant echilibru, implinire. Pentru toti se indreapta toata multumirea si admiratia, dar si catre cei care nu cunosc muzica si activitatea mea.
Pentru ei imi port pasii in viata, alergandu-mi destinul prin tabloul artei. Le transmit si colegilor mei, Andra si Ovidiu Cernauteanu, multi ani, sa isi mentina vie traiectoria si sa aduca pe scena lumii noi si noi creatii.
Si pentru ca de ziua mea trebuie sa imi doresc ceva, cea mai puternica dorinta este aceea de a pastra in continuare publicul fidel, admiratorii pe care ii respect si ii consider cei mai importanti pentru inspiratia si evolutia mea!"
Sursa: "Libertatea" 
23 august 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu