~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

duminică, 21 iulie 2013

FUEGO - premiera muzicala: "IUBIRE"


"Iubirea nu se poate masura,
dar poti s-o daruiesti fara masura..."
Maica Tereza 

Fara masura este si iubirea pe care Fuego o rasfrange asupra admiratorilor sai, necontenit, din prea-plinul inimii sale, asa cum si noi ii suntem alaturi mereu si-l iubim neconditionat, pentru tot ceea ce inseamna ca artist, om, prieten, SUFLET... Nicio zi din viata noastra nu poate trece fara... IUBIRE si fara muzica lui FUEGO... Motiv pentru care, in asteptarea videoclipului oficial pe care artistul ni l-a promis pentru cea mai recenta melodie din repertoriul sau, Fuego's Blog va ofera, intr-o frumoasa zi de duminica, o poveste in varianta proprie a... "IUBIRII"...
"Iubire" este o piesa de dragoste, plina de sensibilitate, apartinand - muzica si versuri, tinerei si talentatei compozitoare de peste Prut, Eugenia Carabut Andries.
 Suntem convinsi ca locul acestei creatii in randul slagarelor romantice, lansate de Fuego de-a lungul timpului, este deja asigurat. Nu in zadar Fuego este... mesagerul iubirii, careia si-a inchinat vocea si cea mai mare parte a repertoriului sau.
Este minunat cum sentimentele, trairile, emotiile, iubirea simtita de sufletul unei femei - Eugenia, prind viata prin intermediul glasului atat de cald al unui barbat - Paul.
Felicitari tuturor celor care si-au demonstrat inca o data profesionalismul, aducandu-si aportul la realizarea acestei creatii. Mult succes pe parcursul acestei promitatoare colaborari ce a prins deja contur!
Speram sa va faca placere sa urmariti acest montaj!
Sa aveti o zi plina de... IUBIRE!!!

16 comentarii:

 1. Onofrei Daniela21 iulie 2013, 17:58

  Superb! Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 2. O zi... o viata intreaga sa o dedicam IUBIRII! Ce poate fi mai frumos pe lumea asta? Ador POVESTILE IUBIRII... ce tainuie POVESTEA FERICIRII!

  RăspundețiȘtergere
 3. Buburuza Visatoare21 iulie 2013, 18:00

  Buna ziua... "IUBIRE"!!! O surpriza de... POVESTE!!! Textier - compozitor - interpret - public... cate inimi au incaput intr-un singur cuvant: IUBIRE! Felicitari, felicitari, felicitari...
  Asteptam nerabdatori urmatoarele surprize care vor veni, cu siguranta, din partea voastra! Frumos sa fii... CUVANTUL care descrie sufletul, sa fii NOTA MUZICALA care-i da ritmul si GLASUL care-i da viata!
  Pentru NOI (publicul), acestea sunt cele mai de pret daruri: adevarate comori tainuite in suflet! Sunt o spectatoare fascinata de... FRUMOS, de IUBIRE, de VIATA... da, de viata, pentru ca EA este POVESTEA NOASTRA!

  RăspundețiȘtergere
 4. Suntem... oarecum vrajite de POVESTEA NOASTRA! Suntem invaluiti de magia unei POVESTI UNICE...

  RăspundețiȘtergere
 5. Buburuza Visatoare21 iulie 2013, 18:02

  Bine zis, Alina... sa fim sub "vraja" vietii! Eu, personal, cu cat am fost mai atenta, cu cat am observat mai bine, mai mult, ceea ce este in jur... Cu atat am devenit recunoscatoare si visatoare! O POVESTE UNICA... scrisa cu si despre "IUBIRE"! ( Iubirea, bucuria de... A FI!!!)

  RăspundețiȘtergere
 6. Mihaela Constantin21 iulie 2013, 18:02

  Multumim.....Fuego's Blog......pentru postare!

  RăspundețiȘtergere
 7. Cu drag, Mihaela... Cu totii suntem prinsi, e clar, in aceasta frumoasa poveste a... IUBIRII, a BUCURIEI, a VIETII...

  RăspundețiȘtergere
 8. Cred ca are deja priza la public aceasta melodie; eu am ascultat-o de cateva ori pana acum si sincer, am indragit-o!

  RăspundețiȘtergere
 9. Ooo, daaa... suntem invaluiti de acordurile piesei, Nicoleta! Slagar in devenire fara doar si poate...

  RăspundețiȘtergere
 10. Mirela Stamate23 iulie 2013, 19:05

  ''A iubi inseamna, poate, a lumina partea cea mai frumoasa din noi.'' - Octavian Paler

  RăspundețiȘtergere
 11. E adevarat! E minunat!

  RăspundețiȘtergere
 12. O IUBIRE intr-o SCLIPIRE e VIATA!

  RăspundețiȘtergere
 13. "Te prețuiesc, pentru că îmi intri direct în inimă și scoți la lumină doar acele mici comori ale sufletului, pe care nimeni altcineva nu le-a căutat atât de departe." - Roy Croft

  RăspundețiȘtergere
 14. O IUBIRE DE-O VIATA INSEAMNA ENORM. FELICITARI PAUL . MULTUMIM FUEGO'S BLOG.
  PETRO PLOIESTI

  RăspundețiȘtergere