~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

luni, 8 iulie 2013

7 iulie 2013 - Fuego la Look TV


Fuego - invitat al emisiunii
"Minunile lui Tamas"

Duminica, 7 iulie a.c., Paul Surugiu - Fuego a fost invitat in platoul emisiunii de divertisment
"Minunile lui Tamas",
prezentata de Aurel Tamas si transmisa de postul Look TV.
Va invitam sa accesati urmatoarele link-uri pentru a urmari inregistrarea
acestei emisiuni.

5 comentarii:

 1. Frumoasa emisiune, iar Paul...minunat!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. FUEGO PAUL ,INVITAT SPECIAL LA ACEASTA EMISIUNE DE MARE SUCCES,A INVESELIT SI INCANTAT CU GLASUL SAU FERMECATOR ,ROMANTIC,SENSIBIL, PUBLICUL SAU DRAG CE IL ADORA CA FIIND ARTISTUL GENIAL AL ROMANIEI SI SURORII BASARABIA

  RăspundețiȘtergere
 3. Azi am trait 2 emotii puternice, una a fost bucuria de a imi vedea fata cu bacul luat si cealalta a fost cea in care te-am vazut pe tine la emisiunea " Minunile lui Tamas " recitand poezia cu un puternic simt al umorului incat mi-a starnit rasul automat. Felicitari, Paul ! Multumim ca existi !

  RăspundețiȘtergere
 4. Sunt plecata de 17 ani din tara (Arad), dar ascultand melodiile voastre de o viata, nu va spun cate lacrimi imi curg de fiecare data cand ascult o melodie cu Fuego, o voce minunata, care ma face sa uit de dorul de acasa. Va pup si va doresc sa aveti parte de tot ce-i mai frumos in lumea asta!

  RăspundețiȘtergere
 5. Bun venit alaturi de noi, Ica! Iti multumim pentru frumoase cuvinte! Iti dorim si tie numai bine si mult noroc acolo unde esti. Fie ca melodiile interpretate de Fuego sa-ti bucure si pe viitor zilele si sa-ti aline dorul.

  RăspundețiȘtergere