~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

duminică, 2 iunie 2013

Intalnire de suflet intre Fuego si publicul sau

"UN CANTEC, UN DESTIN – FUEGO"
INSCRIERILE S-AU INCHEIAT!

In urma cu o luna lansam invitatia de a participa, in perioada 2, 3, 4 august 2013, la manifestarea cultural-artistica
"UN CANTEC, UN DESTIN – FUEGO",
eveniment conceput si dedicat fanilor si tuturor celor ce iubesc, urmaresc si apreciaza activitatea artistului Paul Ciprian Surugiu – Fuego, dovedind astfel ca sunt admiratori ai celui ce este "o lacrima de cantec" in tabloul muzicii romanesti.
Multitudinea de solicitari si inregistrari ne determina sa va anuntam ca, in prezent,
inscrierile pentru eveniment
s-au incheiat,
 numarul limita al participantilor fiind atins. Pentru cei ce nu au reusit, din motive obiective, sa isi exprime intentia de a participa, va anuntam ca vom organiza si anul viitor o noua intalnire de suflet cu artistul preferat.
 Manifestarea este demarata de casa de discuri "Euromusic" Cluj Napoca, impreuna cu Asociatia Culturala "Regal D'Art", iar partenerul media este
emisiunea "Familia Favorit".
Pe parcursul celor trei zile, participantii vor beneficia de surprize speciale, bucurandu-se si de prezenta artistului indragit. Acestea vor fi imbinate cu activitati culturale, sesiuni de recitare si momente artistice.
Informatii suplimentare, detalii despre program si locatii, puteti obtine sunand la numarul de telefon 0728711884.
Persoanele inscrise vor fi contactate de catre noi pentru confirmare, date de identificare si vor primi, pe adresa de email, informatii despre desfasurarea evenimentului.
Va multumim pentru intelegere!

Casa de discuri "Euromusic" Cluj Napoca

2 comentarii:

  1. Buburuza visatoare4 iunie 2013, 09:08

    CANTECUL ne-a oferit ARIPA SA... Eu, noi am prins-o cu ambele maini si , mai ales, cu tot sufletul! Amintiri incarcate de emotii, de zambete, de lacrimi, de lucruri marunte, dar pline de semnificatii ! Daaaaaa, VOM FI MEREU APROAPE...

    RăspundețiȘtergere
  2. UN EVENIMENT DEOSEBIT CARE VA FI DE NEUITAT. VA MULTUMIM CA EXISTATI SI POATE NI-L PREZENTATI SI NOUA CEI CARE NU AM REUSIT SA NE INSCRIEM FIIND INCHISE INSCRIERILE. ERA TERMEN 20 IULIE. DE AICI VA PUTETI DA SEAMA CAT DE IUBIT ESTE ARTISTUL INIMILOR NOASTRE FUEGO PAUL. MULT SUCCES PAUL IN TOATE REALIZARILE TALE. PETRO PLOIESTI.

    RăspundețiȘtergere