~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

joi, 23 mai 2013

Fuego si Rodica Elena Lupu...


... din dragoste de muzica si vers
Cuvantul poate completa muzica. Muzica poate desavarsi cuvantul si ii poate conferi, fara pudori impuse, adevaratele valente. Astfel ca, intr-o societate cu turbulente grave, cu peisaje si personaje ce te determina sa iti pui la indoiala propriul echilibru moral si spiritual, doar din simplul motiv ca esti iesit din decorul ingrat si frivol, exista si oameni care lupta pentru cuvant, pentru insemnatatea si reactia pe care acesta o poate pricinui unei personalitati umane.
 Paul Surugiu a transmis in permanenta mesaje pozitive si a imbracat fiecare act artistic intr-un pachet ce a incendiat constiinta spectatorului cu motive si teme universal valabile. Cantecele sale au beneficiat de texte lucrate, care au avut un singur scop, acela de a crea o anumita senzatie celor ce il asculta. Fie ca au fost versuri ample, cu teme filosofice, fie cuvinte cu si despre dragoste, fie ca au fost Grigore Vieru sau George Tarnea, ori Carmen Aldea Vlad sau Elena Raileanu, toate au reusit sa transforme cantecul intr-o adevarata poveste inaintata publicului.
Pentru a putea fauri o piesa e nevoie ca intre cei ce compun si contureaza creatia sa se stabileasca o relatie speciala. O astfel de relatie exista in trio-ul Fuego, Rodica Elena Lupu si Cristi Popa. Desi colaborarea acestora este la inceput, ei realizand pana acum doar trei cantece pentru albumul "O lacrima de cantec", lansat in cadrul turneului de primavara al artistului, se dovedeste a fi una de succes, piesele lor reusind sa stranga mii de vizualizari pe Youtube si sa primeasca aprecieri din partea publicului ce a achizitionat si ascultat albumul.
 Rodica Elena Lupu este un promotor al artei autentice, fiind director al Editurii Anamarol si o fina creatoare de versuri si proza, care au fost adunate, pe parcursul timpului, in mai multe volume. Ea sustine proiectele valoroase incercand sa aduca un alt suflu in societatea romaneasca, prin cultura si prin toate formele pe care aceasta le dobandeste.
Prietenia dintre aceasta si Fuego a nascut melodiile "Sa impletim iubirea", "Amanta mea e muzica" si "Ramanem amandoi", aratand ca dragostea lor pentru cantec si vers a starnit ecouri puternice si ca muzica romaneasca se indreapta catre zona ce a consacrat-o, ca fiind una dintre cele mai melodioase si mai complexe din intreaga Europa.
Asociatia Culturala "Regal D'Art"

9 comentarii:

 1. Ati ramnas in sufletul nostru si va iubim. Inca de cand ati fost impreuna cu artistul nostru preferat, cu Fuego, si ati rectat pe scena la Cluj ne-ati promis ca veti colabora. Iata trei melodii superbe! Le asteptam si urmatoarele cu toata dragostea. Sunteti minunati!

  RăspundețiȘtergere
 2. Doi OAMENI minunati. Cu aleasa pretuire!

  RăspundețiȘtergere
 3. Va iubesc si va pretuiesc pe amandoi. Doi oameni intre oameni! Felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 4. Va admir stimata doamna, il admir pe artistul nostru, va pretuiesc pe amandoi!

  RăspundețiȘtergere
 5. Doi oameni dragi sufletului meu, va iubesc, va admir, va apreciez, sunteti superbi!

  RăspundețiȘtergere
 6. Adevarata poezie, adevarata muzica. Va iubesc si va pretuiesc!

  RăspundețiȘtergere
 7. Trei melodi superbe, o colaborare deosebita cu Fuego, artistul adevarat al romanilor! Viitorul va aduce melodii care merita sa fie ascultate, melodii din inimi pentru inimi. Felicitari, asteptam cat mai multe astfel de melodii care merg direct la sufletul omului.

  RăspundețiȘtergere
 8. Multumim din suflet. Da, este o colaborare deosebita intre mine, Paul si Cristi. Cu dragoste fata de cei care iubesc adevarata muzica noi va vom face si alte surprize. Cu aleasa pretuire.

  RăspundețiȘtergere
 9. Sanda Croitoru25 mai 2013, 19:44

  Felicitari din suflet si Bunul Dumnezeu sa-l ocroteasca si sa-l tina sanatos.

  RăspundețiȘtergere