~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

joi, 2 mai 2013

Amintiri...

... din copilaria lui Fuego

Paul Surugiu, alias Fuego, nu vorbeste prea mult despre viata sa personala. Cand o face, totusi, scoate la iveala detalii haioase. Cum ar fi acela ca le dadea de furca parintilor sai cand mazgalea peretii!
Una dintre amintirile cele mai frumoase ale copilarei sale e aceea ca, inainte de culcare, asculta povesti la pick-up sau la radio.
Fuego retinea asa de bine textele incat, atunci cand a mai crescut, le "punea in scena" in fata blocului, ceilalti copii fiind personaje.
"In curtea blocului erau adevarate spectacole!", isi aminteste artistul. Poate de aceea s-a si indreptat spre Facultatea de Teatru.
Cariera sa s-a indreptat insa spre muzica, el devenind cunoscut mai ales datorita colaborarii cu Irina Loghin. Dupa cum singur marturiseste in biografia sa, Fuego avea in copilarie si obiceiul de a "picta" peretii, spre disperarea parintilor sai. Crescut la Turda, cantaretul a fost mult timp in grija bunicii, ea fiind, probabil, cea care se ocupa si de aspectul fizic al nepotului. Astfel, bretonul era "marca" distinctiva a micului Paul Surugiu.
"Cancan"
2 mai 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu