~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

duminică, 12 mai 2013

11 mai 2013 - Recital Fuego la Botosani


Sute de botosaneni au incins horele pe muzica lui Fuego

In acest sfarsit de saptamana, Statiunea de Cercetare Popauti, de langa Botosani, a gazduit cea de-a VIII-a editie a
Targului Expozitional "Agro-Zoo" 2013,
organizat anual de Consiliul Judetean.
Fuego s-a numarat printre invitatii speciali ai acestui eveniment devenit deja o traditie.
Alaturi de acesta, pe scena au mai urcat oaspeti de seama sositi tocmai de la Chisinau: Orchestra Nationala "Lautarii", condusa de maestrul Nicolae Botgros, interpreti consacrati ai scenei basarabene (Nicolae Ciubotaru, Nicolae Glib, Lidia Bejenaru, Ion Paladi), precum si o serie de ansambluri folclorice locale.
Fuego a sustinut un recital mult-asteptat, in dupa-amiaza zilei de sambata, 11 mai a.c., incantand publicul numeros cu prestatia sa, reusind sa creeze o atmosfera de veselie si buna-dispozitie care i-a determinat pe spectatorii prezenti sa treaca la joc in scurt timp, incingand horele pe melodiile sale.
"Intotdeauna raspund cu drag unor astfel de invitatii si revin cu inima deschisa pe aceste meleaguri, cu oameni calzi si primitori, unde, de fiecare data, atmosfera este superba. Imi face o reala placere sa cant pentru publicul iubitor de frumos, pastrator al traditiilor populare. Mai mult chiar, ma cuprinde nostalgia ori de cate ori ajung in aceasta zona, de care ma leaga frumoase amintiri, intrucat tatal meu s-a nascut si si-a petrecut copilaria aici."
a marturisit Fuego.
La sfarsitul recitalului, artistul a fost inconjurat de zeci de fani, dornici sa obtina un autograf si sa faca o fotografie cu Fuego.
Printre acestia s-a numarat si o veche prietena a blogului nostru, inca de la inceputurile sale, Dalyana Bejan, o tanara interpreta de muzica populara extrem de talentata, aflata la inceput de drum pe taramul muzicii, un nume de care cu siguranta vom mai auzi.
 Fuego's Blog
12 mai 2013

Un comentariu:

  1. Complimente! Era nevoie de o voce de aur cum ai tu, Fuego!

    RăspundețiȘtergere