~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vineri, 10 mai 2013

11 mai 2013 - "Fuego si prietenii"

O viata inchinata muzicii -
Stela Enache,
la "Fuego si prietenii"

"Timp, incotro mergi?
Spre ce meleaguri noi,
Grabit alergi?..."

Catre meleagurile neasemuite ale cantului s-a indreptat, inca din copilarie, destinul celei ce a deschis "dimineti albastre" in muzica romaneasca, Stela Enache.
Un destin amplu, construit pe notele si sunetele ce i-au servit drept inspiratie si care l-au definit ca fiind un tot demn, modest, sincer si decent.
Fuego are onoarea sa v-o dezvaluie, printr-un interviu relaxat, pe Stela Enache. Astfel, sambata, 11 mai, incepand cu ora 21.00, in cadrul emisiunii "Fuego si prietenii" de pe Favorit TV, puteti urmari o editie de colectie, in care veti putea descoperi o alta forma a Stelei Enache.
Printre ganduri, poze si tolbe de amintiri, artista va vorbi despre ceea ce a insemnat muzica in viata ei, despre fiorul care a determinat-o sa se daruiasca pe deplin acesteia, despre suflet si "prefete enigmatice" si poate, mai presus de orice, despre relatia speciala pe care a avut-o cu Florin Bogardo, sotul si prietenul ei, sprijinul si maestrul ei, unul dintre compozitorii care a creionat identitatea artei romanesti.
Momente de arhiva memorabile, experiente, fotografii si povesti cantate... Pe toate le veti surprinde sambata, alaturi de Fuego si Stela Enache, la Favorit TV.

4 comentarii:

 1. Violeta Niculae11 mai 2013, 00:07

  Abia astept sa ma uit maine la tv.

  RăspundețiȘtergere
 2. Respect pentru doi OAMENI si ARTISTI de valoare !

  RăspundețiȘtergere
 3. Elena Tifrea11 mai 2013, 00:09

  Toata admiratia mea!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Corina Mihalcea11 mai 2013, 00:28

  Fuego --- alaturi de doua dintre cele mai mari nume ale muzicii romanesti... intr-adevar o zi plina de surprize frumoase vom avea maine,asa cum doar Fuego stie sa ne ofere la fiecare aparitie a sa. Abia asteptam sa ne bucuram de prezenta sa si a celorlalti invitati.

  Indiferent cui a apartinut decizia de a aduce in emisiune pe dna Stela Enache,mi se pare o alegere mai mult decat potrivita.Artistii nostri de valoare, chiar daca a mai trecut timpul peste ei, nu trebuie dati uitarii si merita apreciati in continuare.Felicitari Fuego si Valentina Herta!Multumim pentru astfel de surprize placute!

  RăspundețiȘtergere