~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vineri, 5 aprilie 2013

Doina Levintza si Fuego - o colaborare de exceptie


Fuego a schimbat opt costume in doua ore de spectacol

 Pentru un artist, o parte importanta a imaginii pe care acesta o afiseaza in fata publicului, pe langa proiectele muzicale si integritate, o reprezinta vestimentatia pe care alege sa o poarte pe scena.
 Astfel, in cadrul turneului sau de succes, "O lacrima de cantec", incheiat saptamana trecuta, Fuego a schimbat opt tinute ample, lucrate manual si create special pentru el de catre designerul care il consiliaza si ii concepe tinute de la finalul anului trecut, Doina Levintza.
Creatoarea a realizat conceptul si tinutele pentru concertele din acest turneu al lui Fuego. Ideile si vestimentatiile faurite atât de armonios de Doina Levintza pentru Fuego au impresionat prin rafinament, prin detaliile si accesoriile pretioase, prin stil, simplitate si prin nuanta excentrica de avangardism.
Cu bun gust, cu o pata aristocrata, "doamna modei romanesti", un simbol al profesionalismului si al verticalitatii, a creionat pentru Fuego o serie exclusivista de tinute care il reprezinta pe deplin, din materiale fine, cu broderii si imprimeuri complexe.
Colaborarea dintre cei doi s-a nascut in urma unor viziuni pe care amandoi le-au avut, simtind ca trebuie sa le puna in aplicare. Manopera, expresivitatea, finalitatea figurii, peisajul in sine arata ca Fuego si-a gasit identitatea din punct de vedere vestimentar si ca Doina Levintza este cea care, prin tinute speciale, ii poate completa armonios actul artistic.
Si pentru ca arta e poezie a muzicii si a vietii si destinul sau pe acest pamant, Fuego va pregateste un nou cadou, impreuna cu ziarul "Libertatea", un buchet de "Trandafiri in dar", un album cu 14 dintre cele mai indragite piese ale artistului, menite pentru a aduce un sentiment cald intr-o primavara schimbatoare.
 Albumul - eveniment "Trandafiri in dar" vorbeste despre interpretul Fuego, un romantic desavarsit de glasul sau, caruia florile, iubirea, lumina, natura ii sunt surse de inspiratie si care a strans in acest material toata simtirea sa din anotimpul in care iubirea infloreste, cu lacrimi de cantec, inmiresmat de candoarea si fragilitatea emotiilor dezghetate. 
De asemenea, atat in magazinele de specialitate, cat si pe site-ul www.euromusicstudio.ro, puteti gasi cele mai recente doua materiale lansate de Paul Surugiu, dublul CD "O lacrima de cantec", o colectie de 32 de piese noi, doua povesti de dragoste, precum si DVD-ul "Un suflet romanesc in cantece de odinioara", care prezinta spectacolul "Ce faci asta-seara, tu?", sustinut in 2010, in cadrul turneului de primavara.
"Libertatea"
4 aprilie 2013

 

2 comentarii:

  1. Draga Paul - Fuego, cantecele tale sunt adevarate diamante rasfirate prin glasul tau incomensurabil, pe scenele lumii si in sufletul tuturor romanilor de pretutindeni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Paul Ciprian...artistul complet...elegant prin tinute, prin actul artistic...

    RăspundețiȘtergere