~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miercuri, 27 martie 2013

"O lacrimă de cântec"... la Focşani


Marian Oprişan, felicitat de Fuego pentru reabilitarea Ateneului şi a Teatrului

Cunoscutul artist Fuego a susţinut, sâmbătă, un spectacol extraordinar la Focşani, la Ateneul Popular "Maior Gh. Pastia", spectacolul jucându-se cu casa închisă. Fuego s-a aflat la Focşani în cadrul turneului naţional
"O lacrimă de cântec".
Concertul a beneficiat de o regie artistică specială, un joc de lumini inedit, care a dat culoare şi emoţie şi care a completat, în armonie deplină, toate surprizele pe care Paul Surugiu le-a pregătit fanilor săi. Cei prezenţi au fredonat  cu renumitul artist cele mai îndrăgite refrene, dar şi piese de pe cel mai recent material discografic, lansat în premieră, în acest turneu.
Încântat de modul cum a fost reabilitat Ateneul Popular "Maior Gh. Pastia", dar şi Teatrul Municipal cu acelaşi nume, Fuego a ţinut să mulţumească în aplauzele spectatorilor, preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, pentru iniţiativele avute privind reabilitarea instituţiilor culturale din municipiul Focşani. 
"Ţin să-l felicit în faţa dumneavoastră pe preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, pentru implicarea activă în promovarea şi perpetuarea valorilor adevărate, pentru conservarea şi resuscitarea culturii, prin reabilitarea celor mai importante instituţii de profil din municipiul Focşani", a afirmat Fuego. Artistul a precizat că cele mai elocvente exemple sunt Ateneul Popular "Maior Gh. Pastia", dar şi Teatrul Municipal, în care s-au investit bani şi mult suflet.
"Nu ar trebui să uitaţi că preşedintele Consiliului Judeţean, Marian Oprişan, a investit timp şi fonduri în restaurarea celor mai reprezentative monumente culturale şi arhitecturale din Focşani, Ateneul Popular "Maior Gh. Pastia", dar şi Teatrul Municipal cu acelaşi nume, care arată absolut superb şi care au în prezent un aer burghez şi în care, de fiecare dată când susţin un spectacol, mă transpun în altă lume datorită farmecului conferit de scenă", a susţinut Paul Surugiu, alias Fuego, care a adăugat că publicul focşănean "este unul dintre cel mai receptiv şi mai primitor dintre toate".
La final, Fuego a prelungit cu mult timp programul stabilit iniţial, bisând mai multe melodii îndrăgite,
la solicitarea publicului.
Albumul "O lacrimă de cântec" cuprinde 32 de piese. Albumul se va găsi, începând de săptămâna viitoare, în toate magazinele de specialitate din ţară, împreună cu DVD-ul "Un suflet românesc în cântece de odinioară", care readuce în prim-plan lumea din perioada interbelică, cu tot farmecul cântecelor sale şi care prezintă spectacolul "Ce faci astă-seară, tu?", susţinut de artist, în 2010, pe scena Teatrului "Mr. Gh. Pastia" din Focşani.
George Noapteş
"Monitorul de Vrancea", 27 martie 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu