~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vineri, 22 martie 2013

La Constanţa...


Fuego a început turneul
"O lacrimă de cântec"

Îndrăgitul interpret Fuego a adus, miercuri seară, la Casa de Cultură a Sindicatelor (CCS), "O lacrimă de cântec".
Într-o sală arhiplină, admiratorii artistului au cântat împreună cu acesta melodii cunoscute, dar s-au delectat şi cu piese în primă audiţie de pe cel mai nou album al său.
 Este vorba despre materialul discografic "O lacrimă de cântec", ce a "împrumutat" numele şi turneului de primăvară al cântăreţului, care a debutat la Constanţa.
 "Am început acest turneu la malul mării, deoarece am foarte mulţi prieteni aici, iar publicul m-a primit întotdeauna cu mare căldură, aşa cum s-a întâmplat şi în această seară", a spus, la finalul concertului, Fuego, pe numele său real Paul Surugiu.
Printre spectatori s-au aflat şi 50 de bătrâni de la Căminul pentru Persoane Vârstnice, cărora directorul CCS, Gheorghe Ungureanu, le-a oferit intrare liberă, beneficiind şi de sprijinul RATC-ului, care a asigurat transportul.
După ce, timp de aproximativ două ore, Fuego şi band-ul său au oferit publicului de la mare "O lacrimă de cântec", la finalul concertului a avut loc o sesiune de autografe.
 "Voi reveni mereu cu drag, la malul mării, acolo unde valurile îmi plac mai mult primăvara, toamna, iarna şi mai puţin vara, deoarece este foarte cald. Am revenit în acest anotimp cu forţe proaspete, cu melodii noi", a mai declarat, pentru cotidianul "Telegraf", Fuego.
Solistul a făcut cunoscute şi câteva dintre proiectele anului 2013:
"Lucrez la un album de autor cu Jolt Kerestely. Este un album cu 15 cântece de dragoste, care se va lansa la Bucureşti, în lunile iunie-iulie. De asemenea, pregătesc noul material de cântece şi colinde pentru Crăciun. La Constanţa, voi reveni în decembrie".
Turneul "O lacrimă de cântec" va continua în ţară până pe 31 martie.
 Mirela Stîngă
"Telegraf", 22 martie 2013

2 comentarii:

  1. Schiopu Georgeta23 martie 2013, 15:07

    A fost superb spectacolul, fara cuvinte!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristina Elena23 martie 2013, 15:10

    Te asteptam cu drag si dor de fiecare data! Glasul tau duios alina inimile si sufletele noastre! Fii binecuvantat! Te iubim!

    RăspundețiȘtergere