~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

marți, 15 ianuarie 2013

Fuego's Blog - actualizari de pagini


Dragi prieteni,

Suntem abia la jumatatea lui ianuarie. Ecourile turneului national "Emotie de decembrie"... inca nu s-au stins. Stiu... aveti impresia ca vremea trece extrem de greu in asteptarea primaverii care va aduce noul turneu al artistului Paul Surugiu - Fuego. Acest lucru imi este confirmat - zilnic, de discutiile pe care le am cu voi, de e-mailurile, mesajele si telefoanele pe care le primesc. Dar mai stiu si ca asteptarea nu va fi in zadar, iar surprizele de care veti avea parte... vor fi pe masura sufletelor voastre calde si frumoase.
In curand va fi anuntat programul turneului din luna martie si atunci nerabdarea - si mai mare - va va cuprinde in mrejele sale, cu siguranta, incepand, ca in fiecare an, numaratoarea inversa pana la reintalnirea cu indragitul artist.
Insa, pana atunci, pentru ca timpul sa treaca mai usor, va invit sa accesati paginile blogului nostru, actualizate de curand, cuprinzand fotografii, articole, interviuri, inregistrari din spectacolele sustinute de Fuego la Sala Palatului din Bucuresti si la Palatul National din Chisinau, in toamna lui 2012, mesaje din partea artistului, precum si impresii ale celor care ne viziteaza, dupa cum urmeaza:
Cu drag va adresez si calduroasa invitatie de a accesa, cu un simplu click:
un nou spatiu virtual inca aflat in lucru, dar care prinde aripi pe zi ce trece, incet si sigur...

Un comentariu:

  1. Orice veste despre Paul-Fuego este asteptata cu interes.Turneul de primavara ne va insenina zilele lunii martie .Un nou spatiu dedicat artistului si noua este o alta sursa de informare, extrem de binevenita.Multumim inca o data Paul ,Raluca pentru faptul ca ne tineti la curent cu noutatile !

    RăspundețiȘtergere