~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vineri, 18 ianuarie 2013

Fuego - premiera 2013


"Un fluture sunt..."

Asa cum si-a obisnuit fanii, Fuego le pregateste in permanenta surprize muzicale. De aceasta data, artistul vine cu o piesa sensibila, construita parca pentru structura sa, cu accente romantice, cu inflexiuni si ritmuri de o intensitate desavarsita.
Simplitatea piesei, linia melodica ce curge precum o adiere, sunt completate de versurile umile in aparenta, dar in esenta, acestea fiind coji substantiale de adevar, de uimire, de geniu.
Piesa este compusa de Maria Stoianov, o talentata si inzestrata creatoare din Republica Moldova, si vine ca o continuare a colaborarii dintre ea si Fuego, dupa sirul de piese lansate anul trecut: "Trandafiri in dar", "Adio", "Fericirea".
Totodata, cei doi pregatesc lansarea unui nou album de autor pentru anul 2013.
Pe langa acest album, Fuego va concretiza si colaborarea cu maestrul Jolt Kerestely, printr-o colectie speciala de cantece romanesti, o veritabila comoara, in cadente de pian, vioara si armonii complexe, inspirate si potrivite parca pentru productiile cinematografice.
"Un fluture sunt..." vorbeste despre fragilitatea fiintei umane, despre adevarul inexorabil al existentei efemere, despre sensibilitate si trecere ireversibila.
Un cantec emotionant, surprins de vocea lui Fuego si invaluit de o emotie pe ritm de slova sporadica, eterna...

7 comentarii:

 1. Inconfundabila vocea lui Fuego,unica,atat de calda!
  Transmite atat de mult!
  E imposibil sa ramai insensibil si sa nu-ti aline sufletul!
  Felicitari si pentru aceasta premiera!

  RăspundețiȘtergere
 2. O piesa sensibila! Interesanta asocierea...vocea calda a lui Paul...marele adevar, trecerea in nefiinta, cu care toti suntem datori mai devreme sau mai tarziu....si faptul, ca devenim atat de mici in fata acestui adevar....
  Felicitari Paul!

  RăspundețiȘtergere
 3. Doamne, exceptionala realizare!
  Glas,orchestratie, melodie, ritm si cuvant se contopesc in incitantul spirit creator al lui Paul-Fuego, artistul vrajitor, ce ne subjuga prin cant, prin arta, prin talentul sau cutremurator!
  Cum Dumnezeu toate le aranjeaza si, ii aduna pe fauritorii de bine sufletesc, pe artist al cantului purtator de placut-tulburator fior si pe al cantecului compozitor !

  RăspundețiȘtergere
 4. Minunata si sensibila piesa! O melodie pentru sufletele calde... Te felicit, Paul!

  RăspundețiȘtergere
 5. Superba piesa, foarte frumoasa, ca de altfel... toate cintecele tale!
  Multa sanatate si cat mai multe impliniri!

  RăspundețiȘtergere
 6. oare exista vreo piesa care sa nu placa?......
  eu nu cred!

  RăspundețiȘtergere
 7. bravo lui sa o tina tot asa mult noroc in cariera muzicala sa anuntati cind se lanseaza albumul sa il iau si eu bafta multa

  RăspundețiȘtergere