~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sâmbătă, 12 ianuarie 2013

11 ianuarie 2013 - FUEGO la Antena 2


Concert extraordinar la Sala Palatului
"Scrisoare din Basarabia"
5 ore de muzica si poezie
- partea a III-a -

Vineri, 11 decembrie a.c., postul tv Antena 2 a difuzat, in exclusivitate, ultima parte a concertului extraordinar
"Scrisoare din Basarabia",
impresionant eveniment care s-a desfasurat la Sala Palatului din Bucuresti, in data de 16 noiembrie a.c.
Pentru 5 ore, artistul a reusit sa aduca Basarabia acasa, la Bucuresti, fiind magicianul care i-a cucerit rapid, prin muzica si poezie, lumina si culoare, prezenta scenica deosebita (asigurata si de vestimentatiile impunatoare ce poarta marca inconfundabila a creatoarei Doina Levintza) si un program bine pus la punct, meticulos gandit si impecabil desavarsit chiar de interpret, pe cei aproape 5000 de spectatori care au umplut Sala Palatului, devenita neincapatoare.
Si nu vorbim doar despre bucuresteni, pentru ca acolo au ajuns admiratori din toata tara, din Basarabia si din multe alte colturi ale lumii, dornici sa petreaca o seara mirifica alaturi de artistul care ne uneste pe noi toti in iubire, speranta si frumos, intr-o poveste de viata in care faramele de timp devin eternitate.
Aceasta ultima parte a concertului a cuprins recitalul extraordinar de folclor pe care Fuego l-a oferit spectatorilor, alaturi de invitatii sai de marca:
Irina Loghin, Nineta Popa
si Orchestra Municipala a Primariei Chisinau, condusa de fratii
Vasile si Vitalie Advahov.
Pentru mai multe materiale referitoare la acest spectacol, accesati link-ul:
 FUEGO - "Scrisoare din Basarabia"


3 comentarii:

 1. Oare cine se mai incumeta sa cante 5 ore live? Paul este un fenomen,a demonstrat asta de multe ori,sa ridice o sala plina in picioare si sa cante cu el nu-i usor.Draga Paul, sa fii sanatos si mult succes in cariera.

  RăspundețiȘtergere
 2. Am avut ocazia ieri sa vad SPECTACOLUL de la Sala Palatului la TV. Si cu ceasta ocazie am realizat ca am avut in fata ochilor un artist care-a ajuns la maturitate. Am vazut un Fuego stapan pe el, stapan pe calitatile lui vocale,dominand scena ,dirijand elegant orchestrele, facand dintr- o sala de 4000 de suflete ,o singura voce .
  In acelasi timp ,imi place ca Paul-Fuego nu e rigid , ci ridica bariera dintre el si public, invitandu-l alaturi de el in povestea spusa pe note muzicale. Poate fi si copilaros si cald si glumet si ironic si amuzant ,ramand insa ,in fiecare secunda ,PROFESIONIST .Eu am vazut pe scena bucuresteana un spectacol regizat perfect(in ceea ce a tinut de artist),un artist Fuego ,desavarsit si complex ,care a pus in valoare fiecare artist-invitat sau orchestrele si care si-a dus pe culmile extazului fanii
  Pentru toate acestea,inca o data ,felicitari,Fuego !

  RăspundețiȘtergere
 3. Felicitari si multumim pentru inregistrari.
  Fuego a sustinut un spectacol fascinant.

  RăspundețiȘtergere