~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

luni, 19 noiembrie 2012

Fuego, cameleon pe scena Salii Palatului...Vezi aici cate tinute a schimbat in timpul spectacolului sau 

"Obrazul subtire cu cheltuiala se tine", spune o vorba din popor. Fuego se pare ca si-a invatat lectia si acorda o atentie sporita imaginii sale, iar rezultatele se vad.
Vineri seara, in timpul spectacolului sau de la Sala Palatului, cantaretul a schimbat nu mai putin de sase tinute, care mai de care mai fistichii si, bineinteles, ingenios lucrate. Incepand cu o redingota originala, la care a atasat o pelerina gen "Batman", pana la sacouri brodate manual, ce aminteau de hainele persoanelor de la casele regale, artistul s-a reinventat de fiecare data cand a aparut in fata publicului sau.
Putina lume stie insa ca o mare parte din tinutele purtate de Fuego pe scena, sau in emisiunile TV unde este invitat, sunt realizate de designerul Doina Levintza.
"Fuego a ajuns la mine la recomandarea unei cunostinte. Ne-am intalnit, am stabilit cam ce ar vrea si i-am facut patru costume unicat. Toate sunt brodate manual si au elemente care le dau o nota de unicitate.
De exemplu, pelerina neagra este creatia mea, o piesa de rezistenta, dupa cum ati vazut. 
 Ca bani, nu stiu cat a costat. Tin minte ca fiind vorba despre patru creatii i-am facut o reducere semnificativa. Si am facut-o cu drag pentru ca il admir ca artist", a declarat Doina Levintza in exclusivitate pentru CANCAN.ro. 
Simona Odorhean
Cancan, 19 noiembrie 2012

2 comentarii:

 1. De cand ma stiu am admirat tinutele create de dna Levintza, am apreciat calitatea si rafinamentul ce i-au caracterizat intreaga activitate de designer.
  Ma bucur ca acum, Fuego a optat pentru aceasta stralucita colaborare.
  Pentru el, ca artist, este un mare pas inainte.
  Si inainte aparitiile sale erau impecabile si atragatoare, dar acum este altceva, este si mai bine... Aceste costume il prind foarte bine, ii dau un aer aristocratic, devine impunator, dar intr-un sens placut, stapanul absolut al scenei, magicianul care cucereste intregul public...
  O alegere cum nu se poate mai potrivita si speram in perpetuarea acestei minunate colaborari intre cele doua mari nume ale artei romanesti.

  RăspundețiȘtergere
 2. Fuego este unul dintre perfectionistii scenei ,placandu-i sa apara impecabil in fata publicului sau de fiecare data mai elegant , mai rafinat...iar fanii sai ,desi ii cunosc pedanteria ,sunt incantati de fiecare tinuta noua . Tinutele sunt adaptate fiecarui moment in parte si vin sa creeze un tot unitar intre compozitie ,voce,prezenta si miscarea scenica .Pentru momentul Sala Palatului ,Fuego a ales colaborarea cu doamna Doina Levinta si atunci talentul si bunul gust s-au impletit armonios ,revarsand dinspre scena catre public cascade de sunete armonioase,culoare si bun gust.

  RăspundețiȘtergere