~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miercuri, 10 octombrie 2012

Spectacol de zile mari!


Fraţii Advahov, împreună cu Fuego, pregătesc un concert la Palatul Naţional

Fraţii Vitalie şi Vasile Advahov, împreună cu artistul din România, Paul Surugiu, alias Fuego, sunt în febra pregătirilor pentru un spectacol de zile mari, care va avea loc astăzi, 10 octombrie, în incinta Palatului Naţional "Nicolae Sulac".
Repetiţiile pentru evenimentul care se anunţă a fi impunător, sunt pe ultima ultima sută de metri, iar fraţii Advahov, împreună cu cei 30 de membri ai orchestrei pe care o dirijează, îşi petrec tot timpul în
sala de repetiţii.
Spectacolul pe care Paul Surugiu, care, de curând, a devenit Artist al Poporului în Moldova, va cuprinde două părţi: una de muzică uşoară şi cealaltă de muzică populară. În cadrul recitalului de muzică uşoară, el va cânta în duet cu Ion Suruceanu.

Sursa: Publika TV, 10 octombrie 20124 comentarii:

 1. Felicitari pentru seara splendida de care ne-am bucurat ieri! Artisti unul si unul, surprizele s-au tinut lant, iar aplauzele nu au intarziat sa apara. Fuego este absolut minunat!

  RăspundețiȘtergere
 2. Cu siguranta cu rasunet va fi si succesul acestui grandios spectacol. Nici nu are altfel cum de vreme ce profesionistii in materie de orchestratie si interpretare pun la cale acest eveniment extraordinar din cariera lui Paul. Felicitari si mult succes artistilor, instrumentistilor, organizatorilor!

  RăspundețiȘtergere
 3. Felicitari si aplauze nesfarsite pentru cel ce ne face viata atat de frumoasa,pentru un suflet minunat, un om desavarsit, un artist inegalabil!
  Multumim,Paul,pt seara de vis pe care ne-ai daruit-o!Basarabia va fi intotdeauna si casa ta si mereu te vom astepta cu drag aici!

  RăspundețiȘtergere
 4. Bravo Fuego! O sala plina in delir si invitatii tai speciali chiar au fost minunati. Te felicit din suflet!
  IVANA

  RăspundețiȘtergere