~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

duminică, 7 octombrie 2012

6 octombrie - Favorit TV - "FUEGO si prietenii"


Click pentru a viziona melodiile interpretate de Paul Surugiu (Fuego) la Favorit TV, in aceasta editie speciala, de colectie, a emisiunii
"FUEGO si prietenii",
dedicata uneia dintre cele mai longevive doamne ale teatrului si cinematografiei romanesti, Ileana Stana Ionescu, cea pentru care "... un actor reprezinta mult mai mult decat rolurile jucate sau cele pe care le-ar putea juca", cea care a stiut intotdeauna sa pretuiasca profesia, familia, dragostea si viata, oferind celor din jurul sau doar caldura si optimism.

   
 

2 comentarii:

  1. EMISIUNE DE COLECTIE!
    Prezenta doamnei Ileana Stana Ionescu in emisiune, mi-a facut mare bucurie, pentru ca sunt ani buni de cand nu am vazut-o pe scena (acum vreo 5 ani la Casa de cultura). In acelasi timp, simt o strangere de inima... ca televiziunile din Romania nu-si gasesc loc in grila de programe si pentru actorii care ani de-a randul au urcat si-au tremurat pe scena pentru noi, actori care ne-au incantat!
    Mutumim, Fuego, pentru aceste daruri!

    RăspundețiȘtergere
  2. O seara de sambata excelenta! Invitata speciala a emisiunii chiar mi-a umplut inima de bucurie. Mai adaugam asadar, inca o editie speciala in colectia de suflet a emisiunii tale, Paul! Te felicit din inima! Ati fost extraordinari amandoi aseara, ati stralucit si pentru asta va suntem recunoscatori!

    RăspundețiȘtergere