~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

luni, 29 octombrie 2012

29 octombrie - FUEGO la Radio Z Nurnberg


FUEGO:
"Nu uitati sa traiti romaneste!"

In aceasta seara a sfarsitului de octombrie, postul Radio Z Nurnberg, din Germania, a reusit sa ne incalzeasca sufletele, facandu-ne o imensa surpriza, acordand o ora din spatiul de emisie al emisiunii "Luceafarul", pentru artistul nostru drag, Paul Surugiu – Fuego, si muzica sa.
Si fiind vorba despre o emisiune dedicata in special romanilor din diaspora, interventia referitoare la Fuego nu putea incepe decat cu o melodie pe masura: "Balada strainatatii". Nu puteau lipsi nici emotionantele versuri scrise de Poetul Grigore Vieru, special pentru cei plecati pe alte meleaguri: "Prin straini m-a dus visarea". Au fost difuzate si fragmente dintr-un interviu pe care Paul l-a acordat de curand doamnei Rodica Elena Lupu, urmate de alte melodii: "Destin", "Scena si rolul", "Amore".
Programul muzical al serii a beneficiat si de o minunata piesa in prima auditie – "Ramanem amandoi", compozitia lui Marius Cristi Popa, pe versurile doamnei Rodica, dupa care moderatorii de la Radio Z au reusit sa stabileasca legatura telefonica, in direct, cu Fuego.
 Puteti asculta inregistrarea interventiei lui Fuego la Radio Z Nurnberg, accesand urmatorul material:


Un comentariu:

  1. Surpriza extrem de placuta sa ascult aceasta interventie a lui Paul. Dorul de casa a devenit mai usor parca... ascultandu-i minunatele interpretari. Romanii de pretutindeni au nevoie de astfel de artisti ce daruiesc cu sufletul momente speciale, intalniri emotionante si alinari de dor de casa...

    RăspundețiȘtergere