~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

marți, 18 septembrie 2012

Premiera FUEGO


"ANII MEI..."

Continuam seria surprizelor oferite admiratorilor de catre Paul Surugiu (FUEGO), propunandu-va spre auditie cea mai recenta piesa din repertoriul sau:
"ANII MEI...".
 Rezultat al colaborarii de exceptie cu maestrul Jolt Kerestely si poeta Carmen Aldea Vlad, aceasta noua melodie se alatura compozitiilor de succes care se vor regasi pe viitorul album al artistului Paul Surugiu.
Daca pana acum v-ati putut bucura sufletul ascultand, rand pe rand, celelalte creatii semnate Jolt Kerestely si interpretate de Fuego ("Covor de lacrimi", "Scrisoare necitita", "Viata de artist", "Steaua mea", "De cate ori iubesc..."), acum este momentul sa faceti cunostinta cu ceea ce pentru Paul inseamna "o bucurie a simturilor, care ma reprezinta in totalitate",
"ANII MEI..." 
Auditie placuta!

5 comentarii:

 1. Frumoase versuri, iar melodia e incantatoare.
  Frumoase surprizele inceputului nostalgic de toamna!Felicitari maestrului Kerestely, dar nu in ultimul rand interpretului, Fuego! Bravo Raluca!

  RăspundețiȘtergere
 2. Extraordinara piesa aceasta! Felicitari Fuego!

  RăspundețiȘtergere
 3. Extraordinara colaborarea! O minuatie...care te duce intr-adevar cu gandul spre acea "muzica de film" cum l-am auzit pe Paul de multe ori spunand despre refrenele semnate Jolt Kerestely. O bucurie dar si o nostalgie imensa ma cuprinde ascultand acest gen de muzica. Bravo Paul!

  RăspundețiȘtergere
 4. Marinela I. Agape22 septembrie 2012, 20:05

  Din ce in ce mai dorit acest album...
  Inca o piesa minunata in repertoriul lui Fuego.
  Acesta pare a fi anul premierelor...

  RăspundețiȘtergere
 5. Danusia Dascalescu25 septembrie 2012, 12:01

  Precum florile de tei,asa se duc anii nostri,este adevarat.Dar nu e pacat ca se trec,atata timp cat fiecare zi din calendar ne ofera noi surprize din partea lui Fuego.
  Despre maestrul Jolt Kerestely...ce-as putea spune,oare? Poate doar ca se afla la apogeul activitatii sale,cred eu si ma bucur ca acum este momentul ales pentru a colabora cu Fuego, succesul acestui viitor album fiind mai mult ca sigur garantat.

  RăspundețiȘtergere