~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

luni, 24 septembrie 2012

Fărâme de suflet... pe-o aripă de cântec


Dragii mei,

Cu emoţie îmi aştern aceste gânduri către voi, pe o bucată de suflet.
Voi sunteţi raţiunea existenţei mele, iar spiritul meu creator, pasiunea mea pentru cântec şi vers izvorăsc tocmai din dragostea şi aprecierea manifestată de voi în mesajele şi cuvintele frumoase pe care mi le transmiteţi. Inspiraţia mea, determinarea şi dorinţa de a fi mai bun, pentru voi, fanii şi admiratorii mei, şi implicit pentru esenţa cântecului şi a artei, îşi are rădăcinile în aprecierea voastră.
Şi vă mulţumesc deschis pentru asta!
Deşi reuşitele mele se datorează muncii şi norocului meu, acestea nu ar fi putut fi înfăptuite fără sprijinul, suportul moral şi iubirea necondiţionată pe care le primesc în orice moment şi care sunt sursa activităţii mele.
Vă mulţumesc totodată că îmi urmăriţi paşii şi activitatea pe scena muzicii şi a vieţii şi sunteţi alături de mine la orice apariţie şi manifestare.
Colaborările şi duetele mele cu cei mai reprezentativi artişti, muzica şi întreaga mea activitate stau în slujba voastră şi vin ca jertfă pentru iubirea primită de la voi, admiratorii mei.
Pentru toate acestea şi pentru sensul vieţii mele, muzica şi arta, vă mulţumesc!
Şi vă pregătesc în continuare o multitudine de surprize frumoase, dragi sufletului meu.
Astfel, pe 9 şi 10 octombrie, voi urca pe scena Palatului Naţional "Nicolae Sulac" din Chişinău pentru un regal de cântec alături de nume prestigioase ale scenei basarabene.
De asemenea, pe data de 16 noiembrie, începând cu ora 19.00, vă voi aştepta cu noi piese, căldură şi versuri aşternute din dragoste pe cântece, într-o "Scrisoare din Basarabia", la Sala Palatului din Bucureşti.
Şi, ca în fiecare an, vă aştept în turneul naţional de colinde, care va debuta pe data de 8 decembrie.
Deşi am încercat sa am o atitudine echidistantă faţă de cele două fan cluburi, nu pot să nu apreciez deschis efortul şi preocuparea permanentă a acestora de a vă ţine la curent cu toate detaliile activităţii mele, într-un mod profesionist, echilibrat şi obiectiv din punct de vedere deontologic.
Le mulţumesc pentru truda lor şi pentru imensa contribuţie adusă legăturii tainice dintre mine şi voi.
Cu recunoştinţă şi profundă bucurie, vă îmbrăţişez pentru tot şi vă transmit, pe o aripă de cântec, iubirea mea, aşternută pe "un covor de lacrimi".
Va pup pe suflet!

Al vostru,
Paul Ciprian Surugiu - Fuego

6 comentarii:

 1. Fuego ne surprinde ,pentru a cata oara oare ,cu o declaratie de iubire din tot sufletul sau emotiv !Am primit cu incantare aprecierea artistului ,bucuria lui ca-i suntem alaturi neconditionat si-l asiguram ca atitudinea noastra va fi de a-l insoti la fel si in continuare ,fie si doar pe televizor sau pe blog !
  Paul ,iti uram succes in toate demersurile artistice din toamna si iarna 2012 !Laura G

  RăspundețiȘtergere
 2. ANCA BARLAD. Multumesc Paul,abia astept concertul din decembrie.

  RăspundețiȘtergere
 3. Muzica ta a fost, este si va fi graiul sufletului tau. Ea intotdeauna a reusit sa starneasca in noi, nu instinctele, ci gandurile cele mai profunde. Sa te insoteasca mereu si gandurile noastre bune… Succes deplin in urmatoarele proiecte!

  RăspundețiȘtergere
 4. Iti multumim Paul, pentru frumoasele cuvinte asternute in aceste randuri. Gandurile noastre calde sunt alaturi de tine la fiece aparitie scenica. Iar cele trei spectacole sa fie incununate de succese!
  (CATY)

  RăspundețiȘtergere
 5. Paul, esti atat de special,incat greu putem gasi cuvintele pentru a-ti multumi pentru clipele de fericire pe care le presari in sufletele noastre!

  RăspundețiȘtergere
 6. Iti doresc,draga Paul,sa ramai mereu la fel de devotat publicului tau,iar fanii sa-i ai mereu aproape,prezenta lor sa-ti umple sufletul de bucurie!Spor la pregatirile pentru surprizele acestui sfarsit de an!

  RăspundețiȘtergere