~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vineri, 21 septembrie 2012

Doina Levintza si Fuego -
o colaborare de exceptie

Nume de referinta in lumea modei, Doina Levintza este un designer atat de cunoscut, incat nu mai are nevoie de nicio prezentare.
La randul sau, Paul Surugiu este unul dintre cei mai talentati si apreciati artisti romani ai momentului. Mereu atent in ceea ce priveste aparitiile sale in fata publicului, indiferent daca se afla pe o scena, intr-un platou de televiziune sau la evenimente private, Fuego se remarca de fiecare data prin stil, eleganta, discretie si rafinament.
Nu va face exceptie de la aceasta regula pe care a urmat-o intotdeauna cu sfintenie de-a lungul carierei sale, nici cu prilejul concertelor extraordinare pe care le pregateste in aceasta perioada si pe care le va sustine la Chisinau ("Destin" – 9 si 10 octombrie, Palatul National "Nicolae Sulac") si Bucuresti ("Scrisoare din Basarabia" – 16 noiembrie, Sala Palatului).
Si pentru ca frumosul, armonia, eleganta, seriozitatea, pasiunea, profesionalismul si perseverenta ii caracterizeaza deopotriva pe Doina Levintza si Paul Surugiu, innobilandu-le existenta, colaborarea (atat de dorita de catre artist) nu a intarziat sa apara si, cu siguranta, intalnirea lor sta sub semnul destinului.
Fuego se declara incantat si totodata onorat sa imbrace tinutele semnate Doina Levintza, "designerul – vrajitor care face si desface in mod magic, lucreaza si reinventeaza pe ceea ce a fost inventat, isi poate permite sa se joace cu simetriile, asimetriile, cu volumele, poate combina culorile pline de lumina."
Asadar, vestimentatia de exceptie creata de Doina Levintza va reprezenta una dintre marile surprize pe care Paul le pregateste spectatorilor sai in aceasta toamna.

3 comentarii:

 1. Marinela I. Agape22 septembrie 2012, 18:51

  Pentru Fuego,un artist care isi respecta publicul intotdeauna, este foarte important cum se prezinta in fata spectatorilor sai. De aceea, aparitiile sale au surprins in mod placut, de fiecare data, prin eleganta.
  Iar colaborarea cu dna Doina Levintza nu poate fi decat de bun august si sa speram ca de lunga durata.

  RăspundețiȘtergere
 2. Intotdeauna am admirat prezenta scenica, vestimentatia din timpul unui spectacol, iar acum sunt convinsa ca noile sale aparitii se vor distinge prin rafinament si eleganta, cu atat mai mult cu cat din ce stiu, doamna Levintza cocheteaza si cu scenografia...

  RăspundețiȘtergere
 3. Spectacolele marca Fuego au excelat, totdeauna ,din toate punctele de vedere-regie,compozitii muzicale ,calitati vocale si tinute , care au fost in acord cu tema si cu anvergura spectacolului.
  Meticulos si elegant cum il stim ,in aceasta toamna ,avand trei proiecte de importanta maxima la Chisinau si Bucuresti , Fuego a ales colaborarea cu doamna Doina Levintza oferindu-ne garantia unor spectacole de cea mai inalta calitate.
  Asteptam cu nerabdare momentul spectacolelor,urandu-ti din suflet
  Succes Fuego !Laura G.

  RăspundețiȘtergere