~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vineri, 28 septembrie 2012

27 septembrie - FUEGO la Chisinau


"TANGOUL FRUNZELOR DE TOAMNA"
FUEGO - invitat special

Joi, 27 septembrie a.c., Palatul National "Nicolae Sulac" din Chisinau a gazduit un concert extraordinar, intitulat
"Tangoul frunzelor de toamna",
o serata de creatie dedicata compozitoarei 
Maria Stoianov.
Pe parcursul celor 3 ore de spectacol, pe scena si-au dat intalnire peste 30 de mari artisti, care, de-a lungul activitatii lor, au colaborat sau colaboreaza cu Maria Stoianov.
Seara a culminat cu o surpriza de proportii, spre marea incantare a celor prezenti in sala - recitalul invitatului special de peste Prut, Paul Surugiu (FUEGO), a carui aparitie impecabila a fost indelung aplaudata si ovationata de cei peste 4000 de spectatori.
Intotdeauna asteptat cu nerabdare si intens cerut de publicul basarabean, Fuego nu a ajuns din intamplare la acest eveniment. Acum a revenit la Chisinau, fiind invitat tocmai pentru ca in aceasta vara, a inceput colaborarea cu Maria Stoianov, care i-a incredintat spre interpretare mai multe melodii, doua dintre ele deja bine-cunoscute si foarte apreciate de fani:
 "Trandafiri in dar" si "Fericirea".
O alta surpriza de exceptie a constituit-o chiar interpretarea in duet, de catre Paul Surugiu si Maria Stoianov, a creatiei "Trandafiri in dar", un slagar foarte bine primit de public.
Recitalul lui Fuego a fost incununat de un real succes si de aceasta data si reprezinta doar un preambul al celor doua concerte aniversare, intitulate sugestiv
"Destin",
pe care artistul le va sustine in Basarabia, in zilele de 9 si 10 octombrie a.c., la care asteapta cu drag pe toti admiratorii sai.
Va invitam sa urmariti un material pe marginea acestui eveniment, realizat de postul Jurnal TV si difuzat vineri, 28 septembrie, in cadrul emisiunii "Desteptarea".

Un comentariu:

  1. Surpriza mare a fost prezenta lui Fuego,artist mult iubit in Basarabia ,artist a carui voce si prestanta a impresionat profund publicul .Talentul si vocea lui Fuego au convins-o pe Maria Stoianov sa-i incredinteze spre interpretare cateva melodii,sigura fiind ca vor deveni slagare .
    Felicitari tuturor !Laura G.

    RăspundețiȘtergere