~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

duminică, 2 septembrie 2012

10 octombrie 2012 - FUEGO la Palatul National

Concert extraordinar
"DESTIN"

In seara zilei de 10 octombrie 2012, 
Paul Surugiu (FUEGO)
va invita la concertul aniversar
„DESTIN”,
prilejuit de implinirea a 10 ani de cand artistul sustine spectacole pe scenele din Basarabia. Concertul se va desfasura la Palatul National "Nicolae Sulac" - Chisinau, cu incepere de la ora 19.00.
Veti avea parte de o seara de neuitat, cu multe surprize, alaturi de Fuego si invitatii sai:
Zinaida Julea, Ion Suruceanu, Mioara Velicu, Mihai Ciobanu, Ana Barbu, Igor Cuciuc, Maria Stoianov, Paula, "Probachus" si
"Orchestra fratilor Advahov".

4 comentarii:

 1. Pe cat de important va fi concertul de la Sala Palatului din Bucuresti,pe atat de asteptate si pline de multe surprize se anunta si cele doua spectacole de mare amploare de la Palatul National.
  Probabil emotia va atinge cote nebanuite, ca de obicei la Chisinau,atat pentru artist,cat si pentru publicul dornic de muzica adevarata.

  RăspundețiȘtergere
 2. Pot spera doar a viziona o inregistrare a spectacolelor pe Favorit tv,stergandu-mi lacrima din coltul ochiului....Laura G.

  RăspundețiȘtergere
 3. Seri de incantare maxima ne asteapta la Palat si in aceasta toamna si sunt convinsa ca surprizele nu vor lipsi nici acum,pentru ca Fuego asa ne-a obisnuit ori de cate ori poposeste pe scena noastra.S-au adunat 10 ani de cand periodic sustine concerte in Basarabia si parca mai ieri il vedeam prima data.Anii au trecut si ma bucur ca prin multa munca,Paul a perseverat si astazi a ajuns la nivelul la care se afla si cu care putini artisti se pot lauda.Cinste lui!

  RăspundețiȘtergere
 4. Elena N./Chisinau7 septembrie 2012, 13:14

  Abia astept cele doua seri pe care le vom petrece alaturi de Fuego si invitatii sai la Palatul National.Ne vom aminti cu nostalgie de inceputurile activitatii sale pe meleagurile noastre si ne vom incarca sufletele cu multa bucurie si liniste.

  RăspundețiȘtergere