~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

joi, 2 decembrie 2010

2 decembrie 2010 - CD de colinde oferit de "Taifasuri"


FUEGO ne colinda alaturi de revista "Taifasuri"

Revista "Taifasuri" care a aparut pe piata astazi, 2 decembrie 2010, va ofera un CD care cuprinde o colectie de 19 piese,
"Cele mai frumoase colinde" romanesti.
Desigur, cum era de asteptat, de pe acest material muzical nu puteau lipsi si cateva melodii interpretate de FUEGO, si anume: "Impodobeste,  mama, bradul!", "Din cer senin", "Buna sara, om bogat!", "Vino, Mosule Craciun!".
Pe langa Fuego, mai puteti asculta pe: Stefan Hrusca, Alexandru Arsinel, Nicolae Furdui Iancu, Tatiana Stepa, Victor Socaciu, Mirabela Dauer, Ghita Munteanu si altii.

Un comentariu:

  1. Era imposibil sa lipseasca tocmai Fuego de pe o astfel de compilatie cu melodii specifice acestei perioade a anului, in care ne aflam.
    Intotdeauna aceste CD-uri de colectie pe care a aparut si Fuego (chiar daca numai cu cateva piese, evident enorm de putine in comparatie cu ceea ce reprezinta repertoriul sau) au avut mare succes si sigur nu gresesc daca afirm ca peste 70% din acest succes i se datoreaza artistului nostru drag. Asa ca, pe drept cuvant, putem fi cu adevarat mandri de Fuego si activitatea sa.
    Cu drag, Ramona

    RăspundețiȘtergere