~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miercuri, 1 septembrie 2010

Septembrie 2010 - FUEGO la Favorit TV

"Familia Favorit"

In cursul lunii septembrie a.c.,
Paul Surugiu - FUEGO
va invita in fata micilor ecrane, in fiecare sambata, incepand cu ora 18.00,
dupa cum urmeaza:

- 4 septembrie - "Familia Favorit" (retrospectiva)

- 11 septembrie - "Familia Favorit" (retrospectiva).


4 comentarii:

 1. Exceptionalele secvente, sunt ca o carte de vizita pentru extraordinarul, fascinantul si fantasticul Paul, Fuego. Personal, mi le-as dori sa le am in arhiva personala, sa le pot vedea oricand si oriunde, sa-mi bucur sufletul vazandu-l si ascultandu-l, si sa ma laud in lume ca si eu iubesc si adulez aceasta minunata fiinta frumoasa!

  RăspundețiȘtergere
 2. Desi nu este o seara minunata, pentru ca am asteptat degeaba sa vad o alta emisiune "Familia Favorit", nu sunt suparata. Pot sa presupun ca Paul este in vacanta si daca este asa, ii doresc sa se odihneasca, sa uite de tot raul si greul din ultima vreme, iar daca este la Turda la parastasul de 6 luni pentru tatal lui, ma rog sa ii ajute Dumnezeu sa faca toate cele necesare pentru ridicare in Lumina - cum spune el. Doamne ajuta!

  Despre emisiunea din 11 septembrie 2010... a fost o imensa bucurie si surpriza sa vad imagini de la inceputul carierei lui Paul, imagini care m-au emotionat. Am revazut un tanar care ardea pe scena, cum a spus si doamna Emilia Dabu, un tanar care simtea fiecare nota, fiecare cuvant, de o candoare dezarmanta si o veselie molipsitoare.

  In pasajele din emisiunile TV, Paul era un pic mai sigur pe el, mai obisnuit cu televiziunea, iar in secventele din spectacolul de la Chisinau, Paul a aparut stapan pe scena si pe sala, artist si barbat in toata puterea cuvantului, cu un spectacol elaborat, cu un program foarte bine chibzuit.
  Cine a urmarit cu atentie, a realizat progresul si ascensiunea formidabila din 2000 pana astazi, care vin din talent, dar si din munca si ambitie. El a reusit in viata, dar a mai reusit ceva - sa-si atraga o multime de simpatii,o multime de admiratori si o uriasa iubire din partea fanilor si a celor care l-au cunoscut.
  Paul transmite o energie, o emotie, o bucurie... asa incat iti doresti sa-i fii mereu alaturi, sa-i auzi glasul, sa-i asculti povestile, sa respiri aerul pe care il respira el, sa-l venerezi si sa-l rasfeti.
  11 septembrie 2010, 20:20

  RăspundețiȘtergere
 3. O emisiune foarte frumoasa, dedicata lui Paul. Am stat si am urmarit-o cu multa dragoste si mi-am reamintit cu multa placere debutul tau pe scena muzicii romanesti, precum si debutul in televiziune.
  Ti-am urmarit evolutia, incepand din primii ani, cand ai aparut pe scena si pana in prezent si am devenit fanul tau de atunci, de cand erai un pusti. Si ma bucur enorm. Iar sufletul meu este plin de satisfactie acum, cand vad ca din ce in ce mai multi admiratori sunt alaturi de tine si te iubesc.
  Intr-o lumea atat de insensibila si de trista, tu reusesti sa imi aduci zambetul si bucuria iar muzica ta este pentru sufletul meu medicamentul care imi vindeca orice rana, orice durere.
  Nu voi inceta niciodata sa te iubesc si sa iti multumesc pentru tot ceea ce ne oferi noua, fanilor tai, care te iubim si te admiram.
  Iti urez in continuare sa ai parte de prieteni adevarati si un drum plin de succes, luminos, fara obstacole, iar tu sa ramai acelasi care te stiu, modest, iubitor, bland, frumos, chiar daca uneori viata este asa de grea si de nedreapta.
  12 septembrie 2010, 09:21

  RăspundețiȘtergere
 4. Doina, Timisoara2 ianuarie 2013, 02:14

  Multumesc, dragul nostru Fuego - Paul Surugiu, pentru ca existi in viata noastra!!! Stiu ca ma repet in ceea ce spun, dar nu puteam sa incep altfel.
  Multumim doamnei Valentina Herta, pentru exceptionalele selectiuni din care a alcatuit montajul acestei emisiuni.
  Mi-a fost drag sa reaud urarea :"Sa ne traiesti ca ne trebuiesti !" adresata artistului nostru drag de catre doamna Rodica Elena Lupu.
  Si as dori sa-l completez pe domnul primar al comunei Crucea, Gheorghe Frigioiu, si sa spun ca Paul ar trebui si ar merita sarbatorit nu doar in fiecare zi, ci in fiecare clipa.
  Impresionante si atat de adevarate spusele doamnei Emilia Dabu: "El este Fuego, este focul Festivalului, este flacara Festivalului!", in acel articol scris de domnia sa acum multi ani, dupa Festivalul Callatis 2000.
  Am vazut imagini, pentru mine in premiera, de la inceputurile afirmarii artistice si-am revazut acelasi tanar frumos, dragalas, nastrusnic, tot o veselie, un zambet fermecator, un izvor de energie si buna dispozitie, cu o voce splendida, incantatoare, aplaudat si foarte iubit de public.
  Mi-a placut mult de tot emisiunea. Paul ne-a cantat si incantat cu superbele si preafrumoasele melodii, cu vocea lui unica, inegalabila, divina.
  Uimitor cate distinctii, trofee, diplome i s-au oferit de-a lungul anilor, o dovada de recunoastere a valorii lui incontestabile. Spunea doamna Emilia Dabu ca nici un alt cantautor, atat de tanar, nu se bucura cu atat de multe albume editate.
  Dragul nostru artist, Fuego, este unic si atat de adorat!!!
  Momente, amintiri, povestiri, cantece dragi, splendid spectacol "Ce faci asta-seara, tu?", de neuitat si iarasi regretul meu ca nu am avut onoarea inca sa fiu spectator la acesta.
  A fost o calatorie minunata, doua ore, printre amintiri dragi, splendide cantece, care cu siguranta a fost pe placul tuturor si a mers la sufletul fiecaruia dintre noi.
  Tot azi, pe TVR 2, s-a reluat emisiunea "Atentie, se canta!", editia din 06.03.2010, unde a fost invitat si artistul nostru drag, Fuego.
  Mi-au retinut atentia, in mod deosebit, multumirile pe care i le-a adresat domnul Horia Moculescu, pentru prezenta in emisiune, datorita careia i-a crescut audienta.
  L-am admirat si ascultat pe artistul nostru preferat, recitand versuri dedicate martisorului si incantandu-ne cu superbele sale cantece de pe albumul "Cantati cu mine".
  Totul e minunat cand ne lasam purtati de glasul si muzica artistului nostru drag, intr-o lume de vis, o lume frumoasa, plina de bunatate, speranta si credinta.
  Tot binele din lume si Dumnezeu sa te poarte vesnic pe bratele Sale, dragul nostru artist Fuego - Paul Surugiu!!!
  13 septembrie 2010, 15:17

  RăspundețiȘtergere