~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

duminică, 12 septembrie 2010

Amintiri pentru mai tarziu...


FUEGO'S BLOG
Amintiri pentru mai tarziu:
Vol. II - Povestea continua...

Mai jos puteţi viziona un mic filmuleţ alcătuit din cateva pagini ale brosurii pe care Fuego a primit-o la finele concertului de la Iasi, din data de 19 august 2010.
Acolo, in cele peste 90 de pagini, se regăsesc mesajele  voastre, ale celor care ne-aţi trecut pragul de-a lungul ultimelor 3 luni de existenta.
Va multumim ca ne-ati fost alaturi si va asteptam in continuare alaturi de noi!9 comentarii:

 1. Draga Raluca,vreau sa iti multumesc ca ai ales sa ne impartasesti si noua ce a iesit din munca ta, din munca noastra...Te sarut si multumesc, multumesc, multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 2. Superb! Cu siguranta v-am descoperit cam tarziu, sunteti o familie care mereu ii pregatiti suprinze placute lui Paul atunci cand vine la Iasi. Nu-mi ramane decat sa va felicit, si in special sa o felicit pe Raluca Elena( o coincident...si eu tot Raluca ma numesc). Bravo!

  RăspundețiȘtergere
 3. Noi iti multumim tie, Paul, pentru ca existi si ca ne faci viata mai frumosa...Cum sa nu-ti fim alaturi si sa nu te iubim, cand esti un om atat de minunat, un Mare Artist. Iti doresc multa sanatate si putere de munca.... Si tie, Raluca iti multumesc pentru tot ceea ce faci pentru Paul...
  Cu drag: Mirela-Ploiesti

  RăspundețiȘtergere
 4. buna seara.e frumos acest site.multumim ca esti foarte apropiat de public, multumim ca ai realizat acest site foarte fain, esti un artist, un coleg un copil plin de speranta, bucurie, muzica superfaina .poate o sa ne incanti si pe la medias sau in zonele mediasului la zilele recoltei, ziua verzei mai bine zis. bafta in continuare.

  RăspundețiȘtergere
 5. Multumim Raluca, multumim ca, prin intermediul tau si a muncii pe care tu o depui cu atata dragoste , ai putut aduce aceste mesaje Artistului nostru drag, Fuego. Aceste amintiri vor ramane acolo, undeva, in arhiva de suflet atat a noastra cat si a lui Paul...Ii multumesc si lui Paul ca a avut rabdarea sa le citeasca pe toate si sa ne multumeasca tot prin intermediul tau...ii mai multumesc lui Paul pentru ca exista, pentru ca, prin cantecele sale , aduce atata alinare, transmite atata dragoste..si pentru asta merita toate urarile si gandurile noastre de dragoste...de aceea va doresc multa putere de munca..tie Raluca pentru a putea continua aceasta munca pe cat de frumoasa pe atat de obositoare, iar lui Paul putere pentru a putea duce mai departe ceea ce a inceput atat de frumos...Deci dragii nostri..ne dorim din suflet ca POVESTEA NOASTRA sa continue mult timp de acum incolo...
  13 septembrie 2010, 15:40

  RăspundețiȘtergere
 6. Foarte frumos acest filmulet!Multumim Raluca pentru aceste amintiri legate de cantaretul nostru preferat-Fuego,vor ramane vesnic in sufletele noastre...Multumim Paul ca existi,esti o persoana minunata...
  Felicitari!Speram ca aceasta "poveste continua..." Este ceea ce ne dorim...
  13 septembrie 2010, 21:14

  RăspundețiȘtergere
 7. POVESTEA NOASTRA..

  Aşa a început povestea noastrã..
  Timid, stângaci, dar plinã de iubire
  Cãci nu a început cu… “A fost odata..”
  Ci a-nceput cu “e” şi “o sã fie..”

  E o poveste plinã de iubire
  Ce dãinui-va veşnic doar prin noi
  Aşa cum muzica şi poezia
  Eterne fi-vor ..zestre peste ani..

  A început frumos “Povestea noastrã..”
  In ianuarie geros dar cald în inimi..
  Cu-o fatã dragã, ce-a dorit atunci
  Sã ne deschidã poarta cãtre-o lume nouã..

  O lume-n care ura, duşmãnia
  Sa nu-şi gãseascã locul printre noi
  Doar dragostea, iubirea, preţuirea
  Sã dãinuiascã veşnic doar în noi..

  Nu-i doar povestea noastrã, cãci atunci
  Nu ne-am fi întalnit, aici, acum,
  Dacã n-ar fi existat Artistul
  Ce ne-a unit în dragoste şi-n cânt..

  E el, Artistul nostru drag,
  Ce cu iubire zi de zi priveşte
  Spre toţi aceea care-i preţuiesc
  Şi muzica şi darul lui ceresc..

  Iar noi ne-am adunat în jurul lui
  Şi i-am jurat iubire pe vecie
  Alãturi sa îi fim mereu
  Atât la greu..cât şi la bine..

  El o “familie” a-ntemeiat
  Aici, acum, fãrã sã ştie..
  Cã oameni dragi, din toate colţurile ţãrii
  S-au adunat, alãturi sã îi fie..

  Şi zi de zi , familia a crescut,
  Frumos, alãturi noi trãim
  Sunt oameni şi de peste Prut
  Cu care aici, ne întâlnim..

  Vom încerca, pe cat putem
  “Povestea” sã nu o oprim,
  Frumos, cu dragoste şi dor
  Sã scriem rânduri, rânduri de iubire..

  Tu pentru noi rãmâi prietenul de-o viata
  Care ne stai alãturi, mereu, de ani de zile
  Iar azi, noi suntem o familie…
  Ce creştem alãturi, doar în armonie…

  Alaturi sã ne fii mereu
  Cu glasul tãu şi cu iubirea
  Iar noi, aici, pe Blogul tãu,
  Iţi vom transmite doar IUBIREA…

  Povestea las-o sã continue
  Cã-i o poveste minunatã
  Cu oameni dragi ce-ţi sunt alãturi..
  Şi nu-şi doresc un....”A fost odatã..”…

  Decât dupa mulţi ani când “Trenul vieţii” ne va duce
  Spre “Gara” ce cu toţii ne-ndreptãm..
  Acolo vom privi în urmã..
  Şi o “Poveste” o sã depãnãm…
  14 septembrie 2010, 13:13

  RăspundețiȘtergere
 8. Povestea aceasta n-ar exista şi nu ar continua dacă personajul principal nu ar fi artistul Fuego, acest deosebit şi special om, atât de admirat de noi.
  Dar ….. povestea această nu ar exista şi nu ar continua pe acest blog şi pe acest forum dacă nu ai fi tu Raluca, personajul secundar, putem spune, dar care astăzi pentru acest rol şi-a câştigat Oscarul (emisiunea Confidenţial). Eu îţi transmit felicitările mele cu “Magna cum laude” şi îţi spun mulţumesc cu adâncă plecăciune, pentru că le meriţi din plin draga mea prietenă.
  Când ne-am cunoscut în prima zi ţi-am pus o întrebare simplă şi firească: “Realizezi ce implică această muncă, ce înseamnă să reprezinţi imaginea acestui artist şi ce responsabilităţi o să ai? Tu atunci mi-ai răspuns sigură pe tine, demnă şi chiar puţin iritată de întrebarea mea: “Da, ştiu, sunt perfect conştientă de responsabilităţile pe care le am şi ce implică această muncă.” A fost prima oară şi ultima când am vorbit despre asta. Timpul a trecut, mult timp de atunci, şi rezultatele au demonstrat şi au confirmat că da ……… ştiai, ştii şi vei şti întotdeauna ce ai de făcut şi eşti perfect conştientă de responsabilităţile pe care le ai. Poziţia pe care o ai şi care a fost declarată public de Fuego (şi asta nu e deloc puţin, tocmai pentru că el nu ar fi făcut această declaraţie public dacă nu ar fi fost convins de rolul pe care ţi l-a acordat şi nu ar fi avut încredere deplină în tine. Bravo, felicitări pentru Fuego! Are perfectă dreptate.) este mai mult decât bine meritată, corectă şi pertinentă. Bravo Raluca, bravo!!!!
  Se poate spune ca am asteptat mult ca sa-ţi trimit acest comentariu, dar bine am făcut şi bine fac în ultimul timp, pentru că un mesaj la cald ar fi fost mai inflăcărat, ca să zic aşa, în schimb la rece e mult mai raţional. Şi aşa trebuie să fie, cu siguranţă, pentru că trebuie … trebuie absolut să fim mai cuminţele …. Doamne, Ralu îmi vine în minte o poezie de-a lui Minulescu (Păpuşa automată) pe care o ştiu de când eram mică. Minulescu era sublim în vers pentru că atunci când era vesel, era şi puţin ironic. Şi versurile în poezia asta spun aşa:

  “Papuşică prostcrescuta
  Ochi căscaţi
  Şi gura muta
  De ce taci şi nu vorbeşti?...
  Sau, ca zîna din poveşti,
  Nici tu nu ştii cine eşti?...”

  şi încheie aşa:

  ”Iata vina mea de-aseara
  Mai mult vina...literara!...

  Dar de-aseara. Doamne Sfinte,
  Papuşica e cuminte!...”

  (Aviz amatorilor: sper să-l citiţi pe Minulescu, o să vă placă … şi mai ales sper să citiţi această poezie ….).
  Mesajul pe care ţi l-am transmis personal ramâne însă valabil, acela … chiar dacă vrei nu se mai poate schimba (Nap……..) si sunt convinsa că acum când citeşti aceste rânduri zâmbeşti şi asta mă bucură enorm.
  În aceste zile de vară târzie şi început de toamnă, frumoase zile dealtfel, de acalmie aparentă, sita se cerne ..., apa trece pietrele rămân (vorba lui Fuego) şi se va mai cerne mulţi ani de-acum încolo şi vor rămâne numai şi numai pietrele, dar asta numai timpul şi numai el ne-o va spune. Ralu tu ştii foarte bine despre ce vorbesc ...
  Ah ... era să uit ceva important, doream cu această ocazie să-i transmit felicitările mele, pentru mesajele pe care le scrie, lui Anonim, superbe şi mai ales felicitări pentru această poezie, frumoase, foarte frumoase versuri .... nu e uşor să scri poezie, felicitări şi mulţumiri.
  15 septembrie 2010, 20:58

  RăspundețiȘtergere
 9. Merci... tot ce am scris a venit din suflet pentru ca acest Artist deosebit, acest Om minunat ocupa un loc aparte in inima si in sufletul meu..si-a castigat acest loc prin sinceritatea si daruirea cu care se implica in fiecare lucru pe care-l face, prin dragostea cu care raspunde chiar si celor care-l vorbesc de rau, prin DARUL divin cu care a fost inzestrat si pe care a stiut sa-l foloseasca asa cum a dorit Dumnezeu...prin faptul ca nu cunoaste ce e aia URA...de aceea trebuie sa-l pretuim asa cum merita, trebuie sa fim mai buni de dragul lui, pentru ca asa ii place...
  Ralu, tie iti doresc sa ai putere de a continua aceasta munca MINUNATA pe care o faci aici, pentru care Paul este tare mandru..si fii convinsa ca el stie ca tu tot ce faci aici faci pentru el si pentru prietenii (cred ca ne putem numi asa toti cei care il iubim si-l pretuim pe Paul) lui dragi..pentru toti oamenii dragi "sufletului lui"....si nu UITA:...NOI NE DORIM CA POVESTEA NOASTRA MINUNATA SA CONTINUE frumos, curat, asa cum a inceput...
  16 septembrie 2010, 11:48

  RăspundețiȘtergere