~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

duminică, 15 august 2010

11 august - FUEGO la Mangalia


FUEGO - recital la Festivalul
"Mangalia 2010"

Miercuri, 11 august 2010, in seara deschiderii primei editii a Festivalului de la Mangalia, Fuego a sustinut un recital pentru spectatorii prezenti in Portul turistic.
Programul sau a fost deschis de bine-cunoscuta piesa "Ce seara minunata" si a continuat cu o melodie de petrecere - "Vreau cu totii sa cinstesc".
Din pacate, National TV ne-a "rapit" placerea de a urmari si colajul interpretat de Fuego ("Toata lumea danseaza", "Norocul meu", "Chitara mea" etc).
Dar am avut bucuria sa prindem finalul micro-recitalului sau, cand Paul ne-a spus: "Ca romanul nu e pe lume niciunul..."
A fost, intr-adevar, o seara minunata, iar Fuego ne-a incantat, ca de fiecare data, prin prezenta sa. Asa dupa cum ne-a obisnuit, a ridicat publicul in picioare, a comunicat cu spectatorii, iar acestia, la randul lor, au dansat, au cantat si s-a vazut ca s-au simtit foarte bine pe ritmurile muzicii lui Paul.
Felicitari, Paul!
Un comentariu:

  1. Mirela - Ploiesti15 august 2010, 15:59

    Paul, "Ce seara minunata" ne-ai oferit prin aparitia ta in cadrul Festivalului de la Mangalia...un show in adevaratul sens al cuvantului. Publicul a fost alaturi de tine pana la sfarsitul recitalului. Ati cantat si ati dansat impreuna... Bravo, Paul. Esti un mare artist. Te iubesc mult de tot. Mirela-Ploiesti.

    RăspundețiȘtergere