~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

marți, 3 august 2010

August 2010 - FUEGO la Favorit TV

"Familia Favorit"

In cursul lunii august a.c.,
Paul Surugiu - FUEGO
va invita in fata micilor ecrane, in fiecare sambata, incepand cu ora 18.00,
dupa cum urmeaza:

- 7 august - "Familia Favorit" (editie speciala: Stela Popescu)

- 14 august - "Familia Favorit" (editie speciala: Maria Ciobanu)

 - 21 august - "Familia Favorit" (editie speciala: Paul Surugiu - FUEGO - aniversare)

- 28 august - "Familia Favorit" (editie speciala: Angela Moldovan).

3 comentarii:

 1. Nici nu stiti cat ma bucur ca a inceput un nou sezon al emisiunii Familia Favorit. Mai ales ca prima editie a inceput cum nu se putea mai bine: difuzarea inregistrarii concertului "Ce faci asta seara, tu?" sustinut de Paul la Focsani. Mi-a facut o deosebita placere sa-l revad, am retrait emotiile traite in timpul spectacolului pe care l-a avut la Ploiesti. Publicul din Focsani, si nu numai, l-a primit cu mare caldura. Cum pot sa nu-l iubesc pe baiatul asta?. Nu stiu, are ceva special, care ma atrage. Cand il vad, imi vine sa zbor de fericire. Cand ii ascult melodiile, ma trec toti fiorii. Nu pot sa exprim in cuvinte ce simt. Ma uit cu drag la poster-ul pe care mi-a dat un autograf si mi-a dedicat cateva cuvinte frumoase - cu ocazia zilei mele de nastere. A fost cel mai frumos cadou primit pana la varsta de 34 ani.
  Paul, iti doresc multa sanatate si te astept cu drag la Ploiesti. Pacat ca in mini-turneul din august, pe care o sa-l sustii alaturi de d-na Irina, nu ajungi si in orasul meu.
  Te iubesc mult de tot.
  Mirela - Ploiesti

  RăspundețiȘtergere
 2. Mirela, sentimentele descrise de tine, probabil ca le simtim majoritatea dintre noi, cand e vorba de Fuego si muzica lui. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. De mult asteptam deschiderea unui nou sezon al emisiunii de pe Favorit TV. Nici o sambata nu ratam aceste emisiuni, pentru ca, pe langa faptul ca erau moderate de Paul, erau emisiuni care aduceau in fata telespectatorilor marile valori ale poporului roman, pe care noi, cei tineri, din pacate i-am cam uitat!!! Si ce este cel mai dramatic, este faptul ca, vorbim despre marile valori ale noastre atunci cand nu mai sunt printre noi... Dar datorita acestui minunat OM, cei tineri, si nu numai, pot vedea (sau pentru cei mai in varsta, isi pot aminti) de marii nostri artisti, actori, cantareti, poeti...
  "A fost el, marele Vieru, poet basarabean,
  In urma lui ramane o liniste ciudata
  Iar nimeni nu va sti ca a murit vreodata...
  Caci slova-i sta de-a pururi, inscrisa intr-o carte,
  Iar tu, cu glasu-ti dulce, o canti doar cu speranta
  Ca el nicand nu moare... E CONDAMNAT LA VIATA!"
  Te imbratisez cu mult drag, Paul, si iti doresc tot ce e mai frumos pe acest pamant, pentru ca meriti!!!
  27 mai 2010, 09:07

  RăspundețiȘtergere