~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

marți, 25 mai 2010

Cuvântul meu...
În primul rând, vreau să vă mulţumesc pentru felicitările voastre.
Însa, mi se cuvin în mică măsură. Sau poate chiar deloc dacă stau bine şi mă gândesc.
Dacă PAUL n-ar fi existat, voi nu aţi fi scris.
Şi fără comentariile postate de voi, munca mea ar fi fost lipsită de sens.
În acele pagini sunt mici fărâme ale sufletului meu si ale sufletelor voastre, dedicate, cu drag, celui pe care-l admirăm, celui care zi de zi ne încântă cu vocea sa, cu melodiile sale superbe, cu felul lui inegalabil de a fi.
Acum a fost rândul meu şi al vostru pentru a-i dovedi (deşi sunt convinsă că PAUL ştie deja asta de multă vreme!), după posibilităţile noastre umile, ce mult înseamnă pentru noi OMUL şi ARTISTUL PAUL=FUEGO.
După cum îi spuneam şi lui duminică, probabil că mulţi privesc asta ca pe un lucru mărunt, poate văd în cuvintele noastre nişte banalităţi, dar sunt convinsă că ele, venind din inimă, înseamnă mult pentru PAUL, care ştie să aprecieze simplitatea şi, totodată, bunul simţ.
Totul a fost pregătit pe fugă în extrem de puţinul meu timp liber şi în anumite condiţii nu de fiecare dată optime. Au fost multe chestii tehnice pe care le-am făcut pentru prima dată şi probabil că asta răzbate din punerea în pagină.
Aş fi vrut să fie altceva. Altceva mai bine pus la punct, mai bine elaborat, de o calitate fără cusur, dar de data asta nu am reuşit şi îmi cer scuze pentru acest lucru.
Nu am pretenţia că mă pricep, dar am încercat să fac ce am ştiut mai bine în acele clipe.
Sper ca pe viitor, totul să se închege mult mai firesc, să nu-mi mai tremure mâna pe mouse şi pe taste şi amintirea clipelor pe care voi le petreceţi pe acest blog, să rămână peste timp în pagini scrise cu dragoste, cu multă dragoste pentru FUEGO.

Vă mulţumesc încă o dată tuturor celor care treceţi pe aici şi, în mod special, celor care lăsaţi cuvinte pline de căldură pentru idolul vostru.
Vă aşteptăm în continuare să ne vizitaţi şi îmi doresc din tot sufletul ca pe viitor să vă pot oferi multe alte surprize.
Acesta a fost doar primul pas, care întotdeauna este şi cel mai greu de făcut.
Sper ca de acum înainte, totul să vină de la sine.
Mi-am dovedit că dacă vreau, pot.
Şi a fost unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care mi le-am făcut la aniversarea mea.

3 comentarii:

 1. Mihaela, sincera sa fiu, mie de multa vreme mi-a incoltit in mintea ideea punerii la punct a unui asemenea blog.
  Initial m-am gandit asa, ceva de genul... "ce-ar fi daca...?".
  Mai apoi, fiind mereu in cautare de informatii despre Fuego si de fiecare data afland o multime de stiri total neadevarate, mi-am spus ca ar trebui facut ceva, dar ceva serios.
  Si apoi am inceput sa ma gandesc tot mai mult la aceasta idee..
  Prima data am vrut sa pornesc la drum anul trecut la sfarsitul lui august, dupa un concert Fuego la Iasi. S-au ivit alte si alte probleme si am tot amanat.
  Ulterior m-am gandit ca cel mai bine, cel mai frumos si cel mai corect, ar fi sa iau cumva legatura cu Paul, sa-i cer acceptul pentru chestia asta, cu speranta ca asa voi putea oferi cititorilor informatii mereu proaspete si mereu din sursa sigura.
  Paul nu a stat mult pe ganduri si a fost de acord.
  Ei bine, cu acordul lui verbal primit, am pornit la drum incet-incet si la sfarsitul lui ianuarie am dat drumul blogului.
  Mai apoi a intervenit in viata lui Paul ceea ce stim cu totii si atunci chiar mi s-a parut nelalocul sau ideea de a-l mai cauta pt a-i vorbi despre blog si ce vreau eu sa fac.
  Dar intr-un final, lucrurile s-au legat si azi suntem aici unde vedeti cu totii. Si speram sa evoluam din toate punctele de vedere.

  De ce nu s-a facut mai demult asa ceva? De ce nu a facut altcineva si m-am nimerit tocmai eu? Sincera sa fiu, nu stiu sa raspund.
  Dar ma bucur foarte mult ca mi s-a acordat incredere si ca am posibilitatea sa impartasesc cu voi toate acestea. Si asta dovedeste, inca odata (desi pentru majoritatea dintre noi sigur nu mai era nevoie!) cine este OMUL si ARTISTUL Paul Surugiu-Fuego.

  Tot ce se publica pe acest blog pleaca sau ajunge la Paul. Tocmai asta mi-am dorit.
  Informatiile confirmate vin de la el.
  Comentariile voastre ajung la el. Fie le citeste personal, cand timpul ii permite, fie ii sunt transmise de cei apropiati ai lui, fie le primeste in format tiparit. Deci puteti sta linistiti, nu scrieti in zadar.

  Multumesc pentru urari si sper sa ne regasim pe acest blog, cat mai mult timp de-acum incolo.

  RăspundețiȘtergere
 2. Sanda-Mihaela28 mai 2010, 14:13

  Sincere felicitari Raluca pentru acest blog! Nu am avut niciodata ocazia sa-i transmit lui Paul gandurile, sentimentele, admiratia si respectul meu, dar datorita tie acest lucru a fost posibil si vreau sa-ti multumesc din tot sufletul. Acum ca Paul aprimit mesajele noastre, am vrea sa aflam si parerea lui despre ele si de ce nu sa ne spuna care i-a placut cel mai mult.
  Bafta in continuare atat tie cat si lui Paul si sa nu uite ca-l iubim.
  Cu dragoste si respect Sanda-Mihaela

  RăspundețiȘtergere
 3. In curand, cand Paul va reusi sa prinda un moment de respiro, cu siguranta va va transmite si gandurile lui, tot prin intermediul blogului.
  Pentru moment pot doar sa va spun ca a fost placut surprins de ceea ce noi toti de-aici i-am oferit.
  Sunt convinsa ca toate mesajele voastre i-au placut, la fel cum sunt convinsa ca niciodata nu va uita cat il iubim noi si ca ii vom fi mereu alaturi, si la bine, si la rau.

  RăspundețiȘtergere