~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

marți, 11 mai 2010

9 mai 2010 - FUEGO la Constanţa


"Seară cu parfum interbelic, la concertul Fuego"

Articol preluat din Telegraf
Fuego s-a reîntâlnit, duminică seară, în sala Casei de Cultură a Sindicatelor, cu admiratorii săi fideli de la malul mării, cu prilejul unui concert cu parfum interbelic, prin care a adus în faţa sutelor de spectatori atmosfera Bucureştiului de altădată.
Artistul a apreciat prezenţa constănţenilor în număr mare la spectacolul său, cărora a reuşit să le ofere o seară de neuitat, după ce li s-a adresat, rugându-i să uite de probleme şi să se lase purtaţi de vraja muzicii. "Vă mulţumesc că aţi venit astăzi (n. r. duminică) aici. Sunt bucuros că într-o perioadă în care li se taie din salarii şi din pensii, oamenii mai vin în sala de spectacole. Cred că patriotismul ăsta ne mai ţine pe noi în viaţă...", a spus cântăreţul.
Alături de formaţia sa, cu care colaborează de mai mulţi ani şi de trupa Anatoly din Braşov, Fuego, alias Paul Surugiu, a susţinut un concert emoţionant, în care a prezentat adevărate bijuterii muzicale, de la Jean Moscopol la Cristian Vasile şi Gică Petrescu.Melodii de neuitat cum sunt "Ce faci astă-seară, tu?" - care a dat şi titlul spectacolului - "Inimă de mamă, inimă de tată", "Du-mă acasă, măi tramvai!" au fost aplaudate cu multă de căldură de public.Artistul a primit numeroase buchete de flori mai ales din partea celor mai mici dintre spectatori, prichindeii de numai câţiva ani amuzându-l şi emoţionându-l pe artist. Fuego a mărturisit că vine mereu cu drag la Constanţa, unde are foarte mulţi prieteni şi un public extraordinar.
Spectacolul s-a încheiat după aproape două ore, în aplauzele şi ovaţiile sutelor de constănţeni.

De la malul mării, artistul îşi va continua turneul în ţară cu spectacolul "Ce faci astă-seară, tu?", în luna iunie având programate spectacole şi în Republica Moldova.

Un comentariu:

  1. Sunt multumita sa vad macar cateva poze de la concertele tale,imi pare nespus de rau ca nu te pot vedea.In emisiunea de pe Etno TV ai spus ca concertul va fi inregistrat si difuzat la tv, as dori sa ne anunti cand va fi difuzat pentru ca nu cumva sa il pierdem.As dori sa aflu cateva pareri despre concert,a fost cineva?

    RăspundețiȘtergere