~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

joi, 22 aprilie 2010

"Fanii din Basarabia m-au susţinut când tata a murit"
Acum o lună, cântăreţul de peste Prut şi-a pierdut tatăl. Fuego a trecut printr-o perioadă extrem de grea. În acele momente de nedescris, alături i-au fost şi fanii săi de la Chişinău. Prin intermediul tabloidului "Apropo", interpretul vine cu un mesaj pentru publicul său din Moldova.
"Vreau, prin intermediul vostru, să le mulţumesc tuturor fanilor mei că m-au susţinut în perioada cea mai grea din viaţa mea. Tatăl meu a murit acum o lună. Am fost groaznic de trist. A fost o perioadă pe care nu mi-aş fi dorit-o niciodată în viaţa mea. N-am crezut vreodată că o să pot să-mi pierd un părinte. Mulţumesc publicului din Basarabia că a fost alături de mine. El mi-a dat toată dragostea lui şi vreau să le mulţumesc că nu m-au uitat. Mi-au trimis sute de mesaje care m-au încurajat şi mi-au transmis dragostea lor. Vreau să cred că tatăl meu, de acolo, de sus, îmi veghează paşii şi că este alături de mine", ne-a declarat, înduretat, îndrăgitul cântăreţ.
 Vine la Chişinău cu melodii din Bucureştiul de altă dată

Mâine, la Palatul Naţional din Chişinău, Fuego vine cu un repertoriu din perioada interbelică. În cadrul spectacolului, interpretul îşi va lansa şi albumul "Ce faci astă-seară tu?". Concertul este organizat la cererea spectatorilor. Pe tot parcursul serii, Fuego va fi acompaniat de băieţii din "Probachus".
"Eu vin de două ori pe an la Palatul Naţional din Chişinău. Fiecare spectacol are un alt repertoriu. În luna noiembrie am fost alături de orchestra "Lăutarii", am cântat mai mult muzică populară şi pot spune că am avut un succes nebun. Spectacolul de mâine se numeşte "Ce faci astă-seară tu?". Piesele pe care le voi interpreta sunt foarte cunoscute de publicul din întreaga ţară, printre ele se numără "Zaraza", "Ce faci astă-seară tu?", "Sub balcon eu ţi-am cântat o serenadă", "Cel mai frumos tangou din lume" şi multe altele. Toate sunt melodii vechi din Bucureştiul de altădată, care vor fi aduse într-un aer nou orchestrate de mine.
Turneul începe cu Palatul Naţional din Chişinău şi continuă în 30 de oraşe din România, până la sfârşitul lunii mai. Debutul îl facem la voi", ne povesteşte interpretul de peste Prut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu