~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

marți, 6 aprilie 2010

Aprilie 2010 - FUEGO - aparitii tv


In cursul lunii aprilie a.c.,
Paul Surugiu - FUEGO
va invita sa urmariti emisiunile in cadrul carora va fi prezent:

- 10 si 17 aprilie, ora 13.30, Antena 2 - "Conventional" (emisiune in doua parti, moderator: Florin Condurateanu)

- 23 aprilie, ora 17.30, Antena 1 - "Acces direct" (moderator: Madalin Ionescu).

2 comentarii:

 1. Superba emisiune. Am reusit, partial sa o prind pe internet , sunt fericita de reusita si iti multumesc pentru sansa de a asculta unele dintre melodiile tale. Cand voi ajunge in Romania la spectacol le voi cunoaste deja si voi savura cu si mai multa incantare cantul tau.
  Unde este Paul, Fuego spatiul se lumineaza, aerul se inmiresmeaza si iti umple pieptul de putere si dragoste de viata, cum spunea Florin Condurateanu, muzica ta "insoreste sufletul".
  M-am bucurat de asemenea sa aflu ca a fost ales drept imn al PC, cantecul tau "Ca romanul nu-i niciunul". Dl prof. Dan Voiculescu este un om de mare caracter, sensibil la valoare, calitate si eficienta.
  Inca o data felicitari remarcabilului producator TV, Florin Condurateanu pentru alegerea de a te readuce in emisiune si a ne bucura sufletele cu prezenta si glasul tau. Ma bucur sa spun ca este un miracol ce ne-a fost dat, existenta ta speciala, pe care trebuie sa il pastram cu grija, sa nu se risipeasca din vina noastra.TG

  RăspundețiȘtergere
 2. Asa este! Existenta ta Paul, Fuego bate orice inchipuire. Esti parca dintr-un vis din care nu vrei sa te mai trezesti, dar esti real, plasmuit numai din frumuseti asezate intr-un ehilibru perfect, nu e nimic in exces, si nu lipseste nimic.
  Cum spuneai, MUZICA vine din ceruri pe fir de argint, doar muzica, nu zgomotele, si mai ales muzica ta.
  Cum departarea este cu putin disconfort, nu am reusit niciunul sa vedem pe internet mai mult de 30 minute din emisiunea din 17, deci nici pe fetita din imagine, este aici o domnisoara foarte talentata care ar fi dorit sa o asculte, dar este okay. Ne inmarmuresti pe toti!
  19 aprilie 2010, 15:32

  RăspundețiȘtergere