~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vineri, 23 aprilie 2010

23 aprilie 2010 - FUEGO la Antena 1


FUEGO la "Acces Direct"

Vineri, 23 aprilie 2010, Paul Surugiu (FUEGO) a fost invitatul lui Mădălin Ionescu, la emisiunea "Acces Direct" de la postul tv Antena 1. 
Alături de el, în platou s-au aflat Irina Loghin şi producătoarea tv, Dora Grosaru. Aceasta a fost prima apariţie tv a lui Paul după pierderea tatălui său.
Prima piesă interpretată de FUEGO a fost "Un artist şi o chitară".
Legătura dintre Paul şi Irina Loghin este una specială şi la fel de puternică, chiar şi după ce a trecut atâta vreme de când sunt împreună pe plan artistic.
"Cântaţi cu mine!" a fost cel de-al doilea refren interpretat de FUEGO la "Acces Direct".
"Mai întoarce, Doamne, roata!" a fost melodia interpretată de Irina Loghin.
După pauza pe plan artistic intervenită în viaţa lui FUEGO după decesul tatălui său, artistul începe un nou turneu naţional "Ce faci astă-seară, tu?", în 30 de oraşe. Totodată, Paul şi Irina Loghin au vorbit despre admiratorii lor şi, mai ales, despre publicul special din Basarabia.

Emisiunea s-a încheiat cu celebra melodie interpretată în duet de Irina şi Paul - "Valurile vieţii".


3 comentarii:

 1. Paul, Fuego, urmarindu-ti activitatea amutesc de uimire. Esti omagiat de un presedinte de stat prin prezenta sa la spectacolul tau, esti decorat, dar mai presus de toate esti o mare personalitate artistica cu un imens palmares si in plin succes.
  In aceste clipe ascult "Mai intoarce, Doamne, roata", iar cantul lin al Irinei Loghin, la intervantia ta la terta primeste un "ceva" tulburator, si vin lacrimi chemate de adanca tristete, emisa de vibratiile diafane ale vocii tale.
  Vreau sa crezi in omul ales care esti, care are multe motive de bucurie. In viata "ca o lupta" tu esti un cuceritor, iar oamenii iti aduc recunostinta lor.
  Muzica, prin cantul tau aduce un nou suflu muzicii romanmesti. Ea dezvolta in oameni latura frumoasa a caracterului lor. Prin tine si prin altii asemenea tie, si care vor veni dupa tine, vom intalni tot mai multi oameni buni si frumosi cu priviri senine. Cum spunea faimosul Florin Condurateanu, tu "insoresti inimile"
  Bucura-te de frumusetea ta ! Tatiana

  RăspundețiȘtergere
 2. Simt ca nu mai esti acelasi, dar sunt convinsa ca oamenii din jurul tau iti vor da puterea sa zambesti din nou ca inainte. Iti multumesc ca existi pentru noi toti. Imi creste sufletul de bucurie ca te vad din nou. Succes mai departe!
  Ai grija de tine! Laura

  RăspundețiȘtergere
 3. Paul, Fuego, ai pomenit de artistii dragi mie, pe care intr-adevar, rar ii vedem. Desi povara varstei s-a asezat nepoliticoasa pe umerii lor, mi-as dori sa vina mai des la rampa. Imi doresc sa-i vad mai des evocati, si pe cei care mai sunt printre noi, si pe acei care au plecat catre taramurile vesniciei.
  Mi-a placut in vara trecuta in spectacolul de la Eforie Nord, la care tu si d-na Irina ne-ati incantat cu cantecele voastre, mica sceneta in care d-na Draga Olteanu Matei a colorat frumos spectacolul cu exceptionala ei interpretare.
  Pentru artistii tineri care privesc inapoi la valorile artistice consacrate, respectul si aprecierea lor reprezinta atestarea propriei valori; de la acestia invata stiinta artei pentru a o duce mai departe.
  Foarte frumos, cum spunea o alta admiratoare a ta, creste inima de bucurie pentru ca existi pentru noi, cu cantul tau, intre real si ireal, cu vorbele si atitudinea ta plina de intelepciune!
  Tatiana.

  RăspundețiȘtergere