~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vineri, 12 martie 2010

Drama in familia lui Fuego

11 martie 2010
Zi trista pentru Fuego

In aceasta dimineata, tatal lui Paul Surugiu (FUEGO), domnul IOAN SURUGIU (in varsta de 59 de ani), s-a stins din viata in urma unui stop cardiac.

  PAUL, fanii sunt alaturi de tine, de mama ta - doamna EUGENIA, si de intreaga familie indoliata, in aceste momente deosebit de grele pe care le traversati.
Tatal tau a plecat in lumea ingerilor mult prea devreme, dar de acolo, din Inaltul Cerului,
alaturi de maestrul GRIGORE VIERU,
va veghea mereu asupra ta si-ti va fi alaturi la orice pas. Niciodata sa nu le inseli asteptarile si sa ramai mereu acelasi om minunat, cum stiau ei ca esti.
Va transmitem sincere condoleante, ne rugam pentru odihna sufletului tatalui tau si pentru ca Dumnezeu sa va dea puterea sa treceti peste aceasta incercare
si sa mergeti mai departe.
Avem nevoie de tine si te vom astepta in mijlocul nostru, sa ne mangai sufletele cu melodiile tale.

5 comentarii:

 1. DRAGA PAUL
  AI ATATIA PRIETENI CARE SUNT ALATURI DE TINE DAR IN PRIMUL RAND AI MAMA MUZICA SI JUMATATE DIN TARA ASTA ADMIRATORI CARE TE IUBESC SI PE CARE II IUBESTI DUMEZEU SA-L ODIHNEASCA SI SA TE AIBA IN PAZA

  RăspundețiȘtergere
 2. Sincere condoleante!! Dumnezeu sa il odihneasca in pace, pe tatal lui Fuego si sa ii daruiasca acestuia puterea pentru a merge mai departe!!!
  Muzica sa este hrana spirituala necesara vietii de zi cu zi a numerosilor sai fani care ii sunt cu siguranta alaturi in aceste momente!
  Dumnezeu sa il ierte pe dl. Ioan Surugiu.
  Fuego de acolo de sus cu siguranta el te priveste si doreste sa te stie la fel de puternic.
  Multa putere ii dorim!

  RăspundețiȘtergere
 3. "Suferintele il intarescpe om ,si sunt mai necesare decit orice placere,pentru formarea unui mare caracter" CONSTANTIN BRINCOVEANU Paul cuvintele sunt de prisos,imbratisarile ti- le va darui cei apropiati sufletului tau iar eu Il voi ruga pe DUMNEZEU sa -ti faca suferinta mai usoara .Cu redinta ta si muzica sunt sigura ca vei trece peste aceasta incercare grea. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA.

  RăspundețiȘtergere
 4. Draga Paul,
  Stiu ca esti un om foarte sensibil si de aceea vei trece cu greu peste aceasta tragedie. Dar te rog sa nu uiti ca suntem alaturi de tine si ne rugam la Bunul Dumnezeu sa iti dea putere tie si mamei tale. Te iubim si suntem langa tine !!! Pitestiul te iubeste !!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Condoleante....D-zeu sa-l ierte...
  Suntem alaturi de tine in aceste momente grele,te iubim Paul,trebuie sa fii tare,am incredere in tine ca iti vei reveni repede si ii vei canta tatalui tau o piesa speciala dedicata.Te iubim si te apreciem pentru ceea ce esti,ceea ce canti si ceea ce tranzmiti,cu drag,din Germania,Corina!!!

  RăspundețiȘtergere